📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Boje się... Autentycznie się boję... Myśl, że życie mogłoby postawić na mojej drodze kogoś takiego wywołuje we mnie irracjonalny strach.
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Nowicki mistrzem ciętej riposty. Chociaż w odniesieniu do niej to nie jest specjalnie trudne
Myślę, że niejeden chomik zabiłby ją inteligencją. YYYYYYYY....
Jolu, powinnaś nosić ze sobą sierp. Fajnie będzie wyglądało jak młot niesie sierp.
ja pierdolę, co za wstyd przed Nowickim... "odeszłeś"...
Normalnie ten pustak przechodzi samą siebie...Wiecie że to coś ma swoich fanów?Lolson Mandela
Nigdy za nią specjalnie nie przepadałem, no ale nie wiedziałem że jest aż tak pusta i dziecinna, dziecko z podstawówki potrafi się lepiej zachować
Ona jest tak głupia, że nawet nie zrozumiała tego, że się po niej jeździ
A właściwie to z czego ten pasztet jest znany? Pomijając bezdenną głupotę.
Kiepsko widze polski "szołbiznes" z ludźmi jej pokroju. Nawet leżący na polu kamień jest bardziej inteligentny niz ten pustak. Niech sie nie zapuszcza gdzieś w okolice placu budowy, bo mogą ją pomylić i zamurować
Japierdolę co za idiotka.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów