📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki slow motion w najlepszych momentach robi robote. Szkoda tylko, że biały dostał wpierdol od ciapaka.
czy ja tam, widzę "kubotę" ?
I tu widać np jak zachowują sie inne nacje np ten koleś w turbanie.. podał szmatę, dał się napić - u din du nafinów nie do pomyślenia...
jeszcze powinien dostać bonusowego buta na ryj jak tam siedział z krwawiacą pizdą
Czy mi się wydaje czy to wszystko sie dzieje pod siedzibą CDProjekt Red?
Ten biały zachowuje się gorzej niż ciapaty... To nawet nie był ciapaty tylko Hindus czy jeszcze jakaś inna rasa, nie chciał się bić, nawet na ziemi go nie napierdalał, a mógł go skopać jak szmacianą lalkę, więc akurat tutaj ten "ciapaty" zachował się bardziej jak cywilizowany człowiek, niż ten biały
P.s nie wiem o co tam chodziło więc nie twierdzę że Hindusowi się nie należało, bo może poszło o hajs czy o coś innego, to powinien dostać w ryj, oceniam tylko to co widziałem
P.s nie wiem o co tam chodziło więc nie twierdzę że Hindusowi się nie należało, bo może poszło o hajs czy o coś innego, to powinien dostać w ryj, oceniam tylko to co widziałem
Białas mógł wziąć jeszcze plecak od kolorowego i założyć, może z dwoma poszło by mu lepiej.
kisiu12 napisał/a:
Ten biały zachowuje się gorzej niż ciapaty... To nawet nie był ciapaty tylko Hindus czy jeszcze jakaś inna rasa, nie chciał się bić, nawet na ziemi go nie napierdalał, a mógł go skopać jak szmacianą lalkę, więc akurat tutaj ten "ciapaty" zachował się bardziej jak cywilizowany człowiek, niż ten biały
Jest napisane jak wół na początku ,że typ w różowych spodenkach wisi białemu 10 dolarów.
deadman3300, Myślę, że możesz mieć rację.
twitter . com/cdprojektred/status/654693118701232128
twitter . com/cdprojektred/status/654693118701232128
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów