Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hamowanie było efektOwne ale okazało się zupełnie nieefektYwne.
co za kurwa jebany baran... dzisiaj widziałem takiego jak zapierdalał na DK jakimś obsranym ścigaczem w adidaskach, szortach i tshircie z plecaczkiem - dobrze ze sobie chociaż hełm założył..
pewnie sie oplules piszac ten komentarz
Na szczęśćie wina motocyklisty (zmienił pas ruchy z.....pasu do nawracania (w dodatku linia ciągła), w czasie, gdy Pan jadący suvem już był w trakcie wykonywania manewru zmiany pasa.
Oboje siebie warci.
Pasy zmienia się pojedynczo, bo gówno w lusterku zobaczysz na trzecim pasie. A sposób w jaki zmieniał/a te pasy, sugeruje, że debil/kretynka na prawym pasie sobie przypomniał/a, że miał/a tu zawrócić.
Obie ameby do utylizacji.
Na szczęśćie wina motocyklisty (zmienił pas ruchy z.....pasu do nawracania (w dodatku linia ciągła), w czasie, gdy Pan jadący suvem już był w trakcie wykonywania manewru zmiany pasa.
Coś ci się pojebało, strzałka do zawracania dotyczy manewru na krzyżówce, a nie jazdy czy wyprzedzania danym pasem. Motocyklista wyprzedzał na przerywanej i powrócił na prawy w miejscu gdzie była jeszcze przerywana. Prędkość i bezpieczeństwo manewru to swoja historia. Natomiast SUV przeciął 3 pasy też zapominając o bezpieczeństwie.
Można powiedzieć, że zaliczyłem wtedy crash testy, nowego roweru, którego dostałem na komunię.
Nie unoś się tak tchórzliwy szczurze to nie jego nie moja ani nie innych wina ze jestes tak posrany na sama mysl o jezdzie na moto nie mowiac o tym aby na taka maszyne wsiadacdzisiaj widziałem takiego jak zapierdalał na DK jakimś obsranym ścigaczem w adidaskach, szortach i tshircie z plecaczkiem..
Nie do końca kolego w takiej sytuacji naciskasz mocno tylky hamulec a przednim tylko korygujesz tak aby zachować pełną sterowność maszyny .Musi sobie poluźnić, trochę linkę od hamulca na przednie koło. Za gówniaka ja też tak przekoziołkowałem tylko że na rowerze.
Można powiedzieć, że zaliczyłem wtedy crash testy, nowego roweru, którego dostałem na komunię.
Nie unoś się tak tchórzliwy szczurze to nie jego nie moja ani nie innych wina ze jestes tak posrany na sama mysl o jezdzie na moto nie mowiac o tym aby na taka maszyne wsiadac
Nie do końca kolego w takiej sytuacji naciskasz mocno tylky hamulec a przednim tylko korygujesz tak aby zachować pełną sterowność maszyny .
Następny kurwa miszcz prostej.A może tak zabolało,bo waćpannę ( tak tu mowa o tobie ) Halman mijał.
Bohater w dupę jebany.Jak dojrzejesz mentalnie i nauczysz się merytorycznie dyskutować.Wtedy wróć.
A teraz zapraszam ..... .
Coś ci się pojebało, strzałka do zawracania dotyczy manewru na krzyżówce, a nie jazdy czy wyprzedzania danym pasem. Motocyklista wyprzedzał na przerywanej i powrócił na prawy w miejscu gdzie była jeszcze przerywana. Prędkość i bezpieczeństwo manewru to swoja historia. Natomiast SUV przeciął 3 pasy też zapominając o bezpieczeństwie.
Idź na kurs prawa jazdy to ci wytłumaczą kto miał pierwszeństwo....
Jak z dwóch "zewnętrznych" pasów dwa pojazdy chcą wjechać na środkowy to pierwszeństwo ma ten z prawego pasa "zewnętrznego".
Wina tylko i wyłącznie motopipki
Idź na kurs prawa jazdy to ci wytłumaczą kto miał pierwszeństwo....
Jak z dwóch "zewnętrznych" pasów dwa pojazdy chcą wjechać na środkowy to pierwszeństwo ma ten z prawego pasa "zewnętrznego".
Wina tylko i wyłącznie motopipki
Wróć do podstawówki, na kurs czytania ze zrozumieniem, boś matoł jakich mało. Gdzie ja debilu jeden napisałem, że motocyklista jest nie winny? Skomentowałem wpis
, dotyczący znaków poziomych, a dalej (piszę teraz wprost jak dla ludzi opóźnionych) stwierdziłem, że obaj są winni. Jeśli uważasz, że tu tylko motocyklista zawinił, to czas oddać kartę rowerową.
, dotyczący znaków poziomych, a dalej (piszę teraz wprost jak dla ludzi opóźnionych) stwierdziłem, że obaj są winni. Jeśli uważasz, że tu tylko motocyklista zawinił, to czas oddać kartę rowerową.
czyli nie masz prawa jazdy... albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem...
"Kierujący pojazdem, zmieniając zajmowany pas ruchu, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza wjechać, z wyjątkiem ust. 4a i 4b, oraz pojazdowi wjeżdżającemu na ten pas ruchu z prawej strony."
a może masz problem z ustaleniem która to prawa a która lewa....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów