Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jprdl co za debil.. przy tej prędkości się wyj🤬 to trzeba być niepełnosprawnym..
Cezzar napisał/a:
jprdl co za debil.. przy tej prędkości się wyj🤬 to trzeba być niepełnosprawnym..
A widziałeś pełnosprawnego motocyklistę?

A potem motop🤬dy będą p🤬lić te wzniosłe bzdury w stylu "śmiga po niebieskich autostradach" czy równie debilne "lewa w górę".
Pantilion napisał/a:
A widziałeś pełnosprawnego motocyklistę?
a ja zamierzam być motop🤬dą, zasada jest taka, że zawsze patrzysz w stronę zakrętu, tam gdzie chcesz skierować moto. Gość się gapił, na rów, żeby w niego nie wjechać to musiał w niego wjechać

Może tez będę kiedyś na sadolu w roli głównej hahaha
marianer7 napisał/a:
Debil na pierwszy motor odrazu litra
też kupiłem na pierwsze moto litra latam siódmy sezon bez najmniejszej obcierki.
Cezzar napisał/a:
Zjawisko fiksacji wzroku. Poczytaj.
Cezzar napisał/a:
a ja zamierzam być motop🤬dą, zasada jest taka, że zawsze patrzysz w stronę zakrętu, tam gdzie chcesz skierować moto. Gość się gapił, na rów, żeby w niego nie wjechać to musiał w niego wjechać
Może tez będę kiedyś na sadolu w roli głównej hahaha
Nie w stronę, tylko w punkt, po którym mają przejechać koła. Taka mała porada od motop🤬deczki z 35 letnim stażem

Za oknem cieplej więc sezon na drogowe robactwo też i u nas się rozpoczyna
Cezzar napisał/a:
Tak bo tu wszyscy są znawcami od wszystkiego... A nie mają pojęcia o podstawach jak przeciwskręt i reakcjach obronnych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie