Tak to już jest kiedy ktoś powie coś mądrego na temat ekonomi, dostaje ścierą przez łeb od ciapatego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FiFi dobrze gada
nie jest dobra dupa. Widziałem zdjęcia z jej sesji w playboy'u i wybitnie mi sie nie spodobała.
mam nadzieje że do społeczeństwa kiedyś dotrze że socjalizm to ułuda która nie ma racji bytu.
nie jest dobra dupa. Widziałem zdjęcia z jej sesji w playboy'u i wybitnie mi sie nie spodobała.
Prośba do modów o usuniecie tego posta, bo pierdolnął mi sie dwa razy przypadkiem
Prośba do modów o usuniecie tego posta, bo pierdolnął mi sie dwa razy przypadkiem
@beephe
Ze zwierzętami?
Ze zwierzętami?
Abdul, wyjdź na wysokość powiedzmy 20metrów i skocz głową skierowaną do gruntu, pierwszy raz zrobisz coś dobrego dla świata.
Sam bym jej utworzył rodzinę zastępcza (ale oczywiście podwiązał żeby nie mieszać krwi)
Nie jarajcie sie tak, czarne cycki w rekach sa jak... worek z piaskiem to chyba najblizsze porownanie. W robieniu galy tez nie sa jakies wybitne. Mozna sobie odbic ostrym pukaniem od tylca, tylki to maja wybitnie fajne.
wkurwia mnie ta małolata. raz ją wzieli do programu i kurwa zaczęła lśnić jak gwiazda betlejemska
I jak w tym kraju ma być normalnie, jak przy wstawce o liberalizmie gospodarczym największym powodzeniem cieszy się zdjęcie czarnej kurwy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów