Kobiety, wybuchy, walki wręcz, strzelaniny i oczywiście mocarny samochód czyli wszystko to co powinien posiadać dobry film akcji według prezenterów Top Gear.
Kobiety, wybuchy, walki wręcz, strzelaniny i oczywiście mocarny samochód czyli wszystko to co powinien posiadać dobry film akcji według prezenterów Top Gear.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@vass
głupoty waćpan gadasz. i kiedyś i dzisiaj są robione samochody zajebiste, z duszą, na widok których staje pała i zwykłe, nijakie wozidełka. Ogólnie wkurwia mnie to bezkrytyczne gloryfikowanie motoryzacyjnej historii, że niby kiedyś to wszystko było ultra zajebiste a teraz sam syf, kiła i mogiła... i nawet nie chce mi się wysuwać jakichkolwiek argumentów przeciw tej teorii... Poza tym co to znaczy, że każdy samochód MIAŁ duszę i swoją historię? niektóre, owszem, mają i jedno i drugie ale po upływie iluś tam lat. Za 20-30-40 lat tak samo będzie ze współczesnymi nam samochodami. kolejny, kurwa, koneser... No i w końcu jeśli masz problem z rozpoznaniem marki bez znaczka na masce, to w temacie nie powinieneś się wypowiadać
Pierdolisz.
Nie jarzysz o czym piszę, to się nie wypowiadaj. Nie porównuje zaawansowania technicznego, tylko wygląd samochodów. Mi się podobają stare samochody, a jak tobie nie to masz prawo mieć swoje zdanie. Tylko na chuj się do mnie odnosisz.Napisz co myślisz i wszystko.
Fejsbukowy humor, kurwa...
stary, może na początek jeszcze raz albo dwa sam przeczytaj to co napisałeś w poprzednim poście, to może "zajarzysz" o co mi chodzi. Z mojej strony ani słowa o technologii, wiec nie wiem skąd ten wniosek. Podpowiem: samochód który tak ci się podoba był produkowany głównie w latach 80. pooglądaj sobie auta z tego okresu i zastanów się czy nadal podobają ci się "stare" samochody. Stąd mój wkurw na wszystkich "internetowych koneserów" którzy generalnie w dupie byli, gówno widzieli. tyle
vass,
stary, może na początek jeszcze raz albo dwa sam przeczytaj to co napisałeś w poprzednim poście, to może "zajarzysz" o co mi chodzi. Z mojej strony ani słowa o technologii, wiec nie wiem skąd ten wniosek. Podpowiem: samochód który tak ci się podoba był produkowany głównie w latach 80. pooglądaj sobie auta z tego okresu i zastanów się czy nadal podobają ci się "stare" samochody. Stąd mój wkurw na wszystkich "internetowych koneserów" którzy generalnie w dupie byli, gówno widzieli. tyle
Ja pierdole, ale Ty tępy jesteś, jak Ci się nie podobają, to ja Cie nie przekonuje, że są piękne, tylko wyrażam swoje zdanie kurwa
@up
Ha! myślałem, że to capri podobne dosyć
Nie bez kozery film nazywa się "The Interceptors"
Czad
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów