Kobiety, wybuchy, walki wręcz, strzelaniny i oczywiście mocarny samochód czyli wszystko to co powinien posiadać dobry film akcji według prezenterów Top Gear.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kobiety, wybuchy, walki wręcz, strzelaniny i oczywiście mocarny samochód czyli wszystko to co powinien posiadać dobry film akcji według prezenterów Top Gear.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba tylko mi tak odpierdala czasami, że widząc scenę z 00:31 krzyknąłem Kartony kurwa! śmiejąc się szyderczo o.0
ale przesadzili w tym filmie... wyraźnie 2 samochody wjechały w kartony i nic się nie stało. mogli to realniej przedstawić :/
Tutaj pasowałby tytuł "Kartonowi twardziele" bo nikt nie zginął przy tym wypadku
0:59 i tak RZOŃDŹI
"filmy akcji z lat 80-ych" i tak kojarzą mi się jednoznacznie... z bobrami
Dobra, ale to jest zajawka filmu, a nie film...
Ku**a proszę, przestańcie z tymi kartonami bo to było zabawne przez pierwsze 2 dni...
tomekzkz napisał/a:
Ku**a proszę, przestańcie z tymi kartonami bo to było zabawne przez pierwsze 2 dni...
a gwiazdkowanie słów jest nadal chujowe
By sie samochodami zajęli a nie pierdoły robią
Kurwa kiedyś robili piękne samochody, każdy miał duszę i swoją historię, nawet te popularne samochody klasy średniej. A dzisiaj jak nie widać znaczka na klapie, to trudno rozpoznać co to za marka.
@vass
głupoty waćpan gadasz. i kiedyś i dzisiaj są robione samochody zajebiste, z duszą, na widok których staje pała i zwykłe, nijakie wozidełka. Ogólnie wkurwia mnie to bezkrytyczne gloryfikowanie motoryzacyjnej historii, że niby kiedyś to wszystko było ultra zajebiste a teraz sam syf, kiła i mogiła... i nawet nie chce mi się wysuwać jakichkolwiek argumentów przeciw tej teorii... Poza tym co to znaczy, że każdy samochód MIAŁ duszę i swoją historię? niektóre, owszem, mają i jedno i drugie ale po upływie iluś tam lat. Za 20-30-40 lat tak samo będzie ze współczesnymi nam samochodami. kolejny, kurwa, koneser... No i w końcu jeśli masz problem z rozpoznaniem marki bez znaczka na masce, to w temacie nie powinieneś się wypowiadać
głupoty waćpan gadasz. i kiedyś i dzisiaj są robione samochody zajebiste, z duszą, na widok których staje pała i zwykłe, nijakie wozidełka. Ogólnie wkurwia mnie to bezkrytyczne gloryfikowanie motoryzacyjnej historii, że niby kiedyś to wszystko było ultra zajebiste a teraz sam syf, kiła i mogiła... i nawet nie chce mi się wysuwać jakichkolwiek argumentów przeciw tej teorii... Poza tym co to znaczy, że każdy samochód MIAŁ duszę i swoją historię? niektóre, owszem, mają i jedno i drugie ale po upływie iluś tam lat. Za 20-30-40 lat tak samo będzie ze współczesnymi nam samochodami. kolejny, kurwa, koneser... No i w końcu jeśli masz problem z rozpoznaniem marki bez znaczka na masce, to w temacie nie powinieneś się wypowiadać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów