📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
heheeh mnie rozbawiło to że Pudzian ogłuszył lekkim uderzeniem trzonka od młotka, a niektórzy na filmikach tego typu z całej siły napierdalają młotkiem w łeb karpia i dopiero za którymś strzałem ogłuszony- bo pierwszego strzału rybka nawet nie poczuła.
Karp dostał okresu trochę. Boże pudzian jak nisko upadłeś
...na harda z tym
Kurwa jemu te wszystkie odżywki i ciosy w banie serio poprzewracały w głowie
no dobrze że napierdala karpie bo nikogo innego nie jest w stanie ;q
Jak zwykły człowiek wrzuca na YT jak zabić karpia, albo jak leci w Dzień Dobry TVN to jest ok, ale jak Pudzian zabija i ktoś to nagrywa to już źle? Mówicie że komuna w Polsce, a sami chcecie decydować o tym co kto ma robić.
Ma ochote to strzela karpia do kamery i tyle... Napewno sam sie nie prosił o to, tylko ktoś podrzucił pomysł, nie Marian Pudzianowski? ;D
Ma ochote to strzela karpia do kamery i tyle... Napewno sam sie nie prosił o to, tylko ktoś podrzucił pomysł, nie Marian Pudzianowski? ;D
Dawniej było tak, że się karpia przywoziło żywego, wdupcało do wanny żeby sobie popływał. Wyciągały, ogłuszało i zabijało, trwało to na moje oko 10 sekund. To było zdrowe, tak jak natura przykazała, ale jak już się z zabijania karpia na święta robi "celebrytystyczny" pokaz to jest to po prostu pojebane.
kurwa... zajebisty filmik sobie wybralem do ogladania podczas obiadu
o kurwa " proponowalbym pilke bo dobrze ucina glowe " nadaje sie na honorowego sadola
Sposób "na Pudziana" to myślałem, że chociaż mu łeb ukręci, albo go w pół złamie.
xxDamian napisał/a:
kurwa... zajebisty filmik sobie wybralem do ogladania podczas obiadu
masz obiad o 10.40?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów