📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Hammer pizdy spadły na głowę karpia
Karp wytrzymał dłużej niż najman.
Zabijanie, nie przyjemna sprawa, zwłaszcza bezbronnej istoty. Szkoda, że politycy nie są karpiami, zabijanie stało by się wtedy przyjemne.
śmiesznie. nie mam problemu z zabijaniem karpi, ba, lubię to robić, ale mimo wszystko zabawne jest to, że są wykorzystywane przez np. takiego Pudziana (czy dokładniej jakiś portal, który to nagrywa) do zaprezentowania jak zabić zwierze hammer fistem. w normalnych warunkach, gdyby to nie był karp i nie byłyby to święta to krew i do tego z "bezbronnego zwierzęcia" byłaby potępiona w szerszym gronie odbiorców.
fakt. odkrył hamerykę. zajebać karpia to żadna rewelacja. Jak by mu jebnął i zmieżdzył ten łeb...to by leciało piwko.
Ząbkowany do pieczywa, ku*wa Mariusz.
Ząbkowany do pieczywa, ku*wa Mariusz.
teraz sie animalsi odezwa ale kazdy na wigilie chetnie karpia opierdoli
Kurwa, GatecrasherK0, na chuja wpierdalasz tą pedalską cenzurę?
upierdolił mu łeb nożem do chleba... mistrz szkoda że nie łyżką albo nokią 3310...
kurwa chlebakiem?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów