📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Na końcu najlepsze muzyczka świąteczna a łeb karpia dogorywa
Ja się kurwa pytam co to za sraczka z tym jebanym karpiem na te jebane święta to jest tak chujowa ryba do żarcia jak gówno z mułem. Może wpierdalajmy gówno miliony much nie mogą się mylić.
Ja karpia prądem zabijam. Kabel z wtyczką, 2 gwoździe na końcu i przykładam po obu stronach łba. Ułamek sekundy i karb zdechł. Zero bólu. Śmierć w ułamku sekundy.
Kurwa ledwo Pudzian sobie poradzil z karpiem a ja mam dac rade ? Pierdole to.. nie jem karpia i problem z glowy. Scena z ujebaną głową i ruszającym się pyskiem mnie rozjebało ...
Ja tam zabijam karpia przy pomocy fotki naszego płemieła. Zdycha od razu.
Mam taką samą mikrofalówkę Pudzian. Dobry wybór ZELMER najlepszy jest.
nie wiem czy ktokolwiek bedzie czytal jeszcze moje wypociny ale jako zacny wedkarz powiem wam jak to sie robi :
1. walimy karpia w leb czyms ciezkim az zdechnie albo wyjmijmy go z wody i pozwolmy mu zdechnac w ten sposob
2. Skrobiemy go, TAK ! skrobiemy poki ma leb, wtedy mozna wsadzic palce w skrzela i mamy w ten sposob dobry uchwyt ryby przy skorbaniu, inaczej za huja nie oskrobiesz z lusek, sliski w huj ten karp
3. Oskrobana rybe, staramy sie polozyc 'na plecach, grzbiecie' i wtedy dopiero zaczynamy odcinac jej leb, tak jakbysmy probowali poderznac jej gardlo od gory, ale nie starajcie sie od razu ujebac jej glowy, zrobcie niewielkie naciecie i sprobojcie 'odchylic' leb do tylu, co spowoduje ze nienaciete flaki opuszcza jame brzuszna ruchem wprost proporcjonalnym do ruchu odchylanego lba.
4. gdy mamy juz flaki na wierzchu, rozetnijmy brzuch, wyjmijmy reszte flaczkow, odetnijmy leb i wymyjmy cala rybe pod prysznicem z pozostalosci krwi i innych gowien.
5. Prosze cie bardzo ! wystarczy teraz pokroic to co zostalo z karpia w dzwonki, obtoczyc w mace i rzucic na rozgrzany olej, smacznego
10 piw + skutkuje wrzuceniem filmiku z wlasnorecznego przyzadzania karpia, na hardzie
1. walimy karpia w leb czyms ciezkim az zdechnie albo wyjmijmy go z wody i pozwolmy mu zdechnac w ten sposob
2. Skrobiemy go, TAK ! skrobiemy poki ma leb, wtedy mozna wsadzic palce w skrzela i mamy w ten sposob dobry uchwyt ryby przy skorbaniu, inaczej za huja nie oskrobiesz z lusek, sliski w huj ten karp
3. Oskrobana rybe, staramy sie polozyc 'na plecach, grzbiecie' i wtedy dopiero zaczynamy odcinac jej leb, tak jakbysmy probowali poderznac jej gardlo od gory, ale nie starajcie sie od razu ujebac jej glowy, zrobcie niewielkie naciecie i sprobojcie 'odchylic' leb do tylu, co spowoduje ze nienaciete flaki opuszcza jame brzuszna ruchem wprost proporcjonalnym do ruchu odchylanego lba.
4. gdy mamy juz flaki na wierzchu, rozetnijmy brzuch, wyjmijmy reszte flaczkow, odetnijmy leb i wymyjmy cala rybe pod prysznicem z pozostalosci krwi i innych gowien.
5. Prosze cie bardzo ! wystarczy teraz pokroic to co zostalo z karpia w dzwonki, obtoczyc w mace i rzucic na rozgrzany olej, smacznego
10 piw + skutkuje wrzuceniem filmiku z wlasnorecznego przyzadzania karpia, na hardzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów