📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Heh, muszę powiedzieć że śmiechłem jak skumałem o co chodzi, czekam na ten ciapaty pysk w filmie no ale jednak czytając nazwę samego filmiku ogarnąłem akcje.
Ja na początku nie ogarnąłem w drugą stronę, jak przeczytałem o uczciwie pracującym romie to podświadomie odrzuciłem brudasów i nie brałem ich pod uwagę i zacząłem się zastanawiać jak napęd może pracować nieuczciwie
Przed obejrzeniem filmiku tytuł przeczytałem 3 razy żeby upewnić się czy dobrze przeczytałem i zrozumiałe stwierdzenie pracujący rom, na szczęście filmik rozwiał wszelki wątpliwości i jeszcze bardziej umocnił mnie w moim postrzeganiu brudasów.
LordMrok napisał/a:
Jeden z rzadkich filmów przedstawiający uczciwie pracującego roma
można by rzec nawet, że całkiem nieźle zapierdala
piter210 napisał/a:
Nawet ten rom słabo czyta
umiesz czytać w binarnym?
A płyta i system legalnie zakupiony? Bo jeśli nie to nie do końca uczciwa ta praca.
od razu wiadomo że fake
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów