18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
poligon6 2020-01-31, 22:46 13
Strolować ludzi na forum poświeconym sadyzmowi na durne pchlarze? Nie wiedziałem ze bedzie to takie łatwe.

W sumie jesteście jak te durne psy, latwi w tresurze.

A tu perełka , którą dostałem na priw, poza życzeniami śmierci i opisami jak kopulujecie z psami, macie kość i się bawcie .

"Szkoda że wypisujesz takie głupoty na temat psów. Przynajmniej tak wynika z tego co piszesz na internecie... mam nadzieję że jesteś tak dobrym trollem że musieliśmy (ja oraz kilka innych osób) przeanalizować Twoje działania na sadolu.
Pamiętaj że każde logowanie pozostawia ślad, podczas rejestracji pewnie nawet o tym nie myślałeś zakładając konto, wszystkie logi może przejrzeć mod. więc uważaj.
Jeśli robisz sobie żarty to przez jakiś czas przystopuj bo może się stać coś złego i nie piszę tego by Cie nastraszyć a ostrzec bo nie chcę by się komu kolwiek działa krzywda ;/
Proszę Cie, wstrzymaj się na jakiś czas ze swoimi komentami..."

JA PIERDOLE. LOL.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Tom9310 2020-01-31, 23:25 1
Ja powiem tak, w pewnych kwestiach nie zgadzałem się z Poligonem. Ale w innych miałem identyko zdanie co On, więc nie nazwał bym tego trollowaniem. Troll to może być lewak loaloa-chuj. Najłatwiej określić to zdaniem: "Ilu ludzi, tyle charakterów"
Zgłoś
AbelardG 2020-01-31, 23:49
Nie jestem trolem!!!
Prezydent duda i premier morawiecki to zwykłe popłuczyny żydowskiej mafii w Polsce.
To nie trolling, to prawda!!!
Zgłoś
andreas608 2020-02-01, 1:31
Velturek napisał/a:

Słowo troll wywodzi się od starosłowiańskiego słowa "teroliusz" oznaczającego osobę niekonfliktową.
Niestety okazało się zbyt skomplikowane dla nieumiejących czytać ani pisać chłopów pańszczyźnianych i szybko zostało zmienione na "troliusz". Później przez radykalne środowiska katolickie ponownie zmieniło swoją pisownię na "trollsz" od niemieckiego słowa "trolschenvagen" oznaczającego osobę o niskim statusie społecznym.
Dopiero na początku XX wieku zaczęto używać ujednoliconego słowa "troll".
Już wtedy słowo to miało zupełnie inną definicję od swojego pierwowzoru i używało się go w stosunku do ludzi którzy nie wierzyli w Jezusa Chrystusa.
Już w 1993 roku ówczesny prezydent Aleksander Kwaśniewski ostrzegał przed używaniem tego słowa ponieważ obrażało ono katolików. Dopiero po objęciu prezydentury przez Lecha Wałęsę w 2001 roku oficjalnie zakazano używania tego słowa w mediach społecznościowych aby nie obrażać uczuć religijnych ludzi mieszkających na wsiach.
Za koalicji PO-SLD w 2010 roku aż do 2014 roku Jerzy Miller pozwał 4 redaktorów naczelnych największych polskich gazet (głos pomorza, głos małopolski, gazeta polska oraz trybuna ludu) i skutecznie wygrał z nimi w sądzie piątej instancji.

Coś ci się z lekka daty i osoby popierdoliły. 93 Wałęsa, 2001 Kwach, 2010 PO-PSL.
Zgłoś
Gibonsq 2020-02-01, 11:50 3
poligon6 napisał/a:

Strolować ludzi na forum poświeconym sadyzmowi na durne pchlarze? Nie wiedziałem ze bedzie to takie łatwe.
A tu perełka , którą dostałem na priw, poza życzeniami śmierci i opisami jak kopulujecie z psami, macie kość i się bawcie .
"Szkoda że wypisujesz takie głupoty na temat psów. Przynajmniej tak wynika z tego co piszesz na internecie... mam nadzieję że jesteś tak dobrym trollem że musieliśmy (ja oraz kilka innych osób) przeanalizować Twoje działania na sadolu.
Pamiętaj że każde logowanie pozostawia ślad, podczas rejestracji pewnie nawet o tym nie myślałeś zakładając konto, wszystkie logi może przejrzeć mod. więc uważaj.
Jeśli robisz sobie żarty to przez jakiś czas przystopuj bo może się stać coś złego i nie piszę tego by Cie nastraszyć a ostrzec bo nie chcę by się komu kolwiek działa krzywda ;/
JA PIERDOLE. LOL.

Jesteś idiotą...
Pierdolonym idiotą. Na dodatek dałeś się sprowokować jak ten durny plchlarz. Chciałbym cię poznać i pogratulować
Zgłoś
SpeedyG 2020-02-01, 15:13 3
poligon6 napisał/a:

JA PIERDOLE. LOL.

Wiedziałem że ekooszołomy i animalsi to zjeby, ale nie sądziłem że są zdolni do zastraszania, gróźb czy nawet przemocy.
W sumie to pewnie jakiś cienias napisał, ponieważ średnio-ogarnięty stalker podałby twoje dane i adres zamieszkania, żeby groźba była mocniejsza.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-02-01, 15:37 5
poligon6 napisał/a:

Strolować ludzi na forum poświeconym sadyzmowi

tzw. "paradoks cwela"

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Usztafik 2020-02-01, 19:26 2
Przecież takich debili jak poligon przewijało się na tej stronie przez ostatnie lata od chuja. W końca sława nadwornego błazna tej strony przeminie i przyjdą kolejni. Cykl życia naczelnych idiotów na tej stronie ma limit.
Zgłoś
radek225 2020-02-01, 21:34 1
dertaz napisał/a:

Wypisz wymaluj nasz poligon6

Ten troll dawno by zdechł, gdyby sadisticowa gawiedź nie karmiła skurwysyna piwami. 10 postów bez piw, i poszedłby trollować gdzie indziej.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Ronoaro 2020-02-01, 22:06 2
Zawsze hołota gnoi wybitne jednostki.

Trzymaj się @poligon6

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Krypt0 2020-02-01, 22:10
Film o Poligon6 a wy ciśniecie poślady że skomentował
Napisał źle, nie napisał też źle
Potrzebowaliście powodu by się do czegoś przyjebać, to teraz nie płakać że was to przerosło
Zgłoś
mrfreak16 2020-02-02, 1:30
poligon6 napisał/a:

JA pie**olE. LOL.

Który admin Ci tak napisał?

O ja jebe, pchlarzy i szczurów właściciele w ofensywie na Aleppo

radek225 napisał/a:

Ten troll dawno by zdechł, gdyby sadisticowa gawiedź nie karmiła sk***ysyna piwami. 10 postów bez piw, i poszedłby trollować gdzie indziej.

Radek wstawaj, zesrałeś się.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2020-02-02, 2:31 3
Poligon to nie zmienia ja faktu, że jesteś pizda bez ambicji i honoru, szydzisz, że ktoś Ci pisze jakieś groźby na PW a sam obsrales zbroje na naszej ustawecze, ale wiadomo strzał w tamburyn i filmik tutaj to byłby koniec twojej nędznej kariery, ja to tak widzę już oczami wyobraźni. Chłop 170/175 cm 50/70 kg gębą bez wyrazu, oczy za mgła, w sumie robota gdzieś na taśmie. I tak leci nędzny żywot gościa z okolic Słupska, wejdzie popierdoli głupoty, złapie poklask od modów. Bo to przecież jest sadolowe w chuj jak poligon pisze o eksterminacji zwierząt której dokonkwyal w latach 80 ze swoją rodzinka kanibali i kazirodztwa. Ktoś mu przytaknie, ktoś ma ból dupy. W weekend pewnie wypad z ziomeczkamk ze wsi do miasta na piwerko i żarcie i po powrocie rytualnie opierdolenie penta modowi, co by można była usunąć użytkownika zagrażającemu tej cipie, i oczywiście kolejne historie o zabijaniu psów itp. i tak toczy się życie poligona, zwykłej życiowej niedojdy, zbyt słabej i nędznej, bojazliwej by stanąć na wysokości zadania i pojawić się w umówionym miejscu.

SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !
Zgłoś
plastusiak 2020-02-02, 2:51
PapierowyUmysł napisał/a:

Poligon to nie zmienia ja faktu, że jesteś pizda bez ambicji i honoru, szydzisz, że ktoś Ci pisze jakieś groźby na PW a sam obsrales zbroje na naszej ustawecze, ale wiadomo strzał w tamburyn i filmik tutaj to byłby koniec twojej nędznej kariery, ja to tak widzę już oczami wyobraźni. Chłop 170/175 cm 50/70 kg gębą bez wyrazu, oczy za mgła, w sumie robota gdzieś na taśmie. I tak leci nędzny żywot gościa z okolic Słupska, wejdzie popierdoli głupoty, złapie poklask od modów. Bo to przecież jest sadolowe w chuj jak poligon pisze o eksterminacji zwierząt której dokonkwyal w latach 80 ze swoją rodzinka kanibali i kazirodztwa. Ktoś mu przytaknie, ktoś ma ból dupy. W weekend pewnie wypad z ziomeczkamk ze wsi do miasta na piwerko i żarcie i po powrocie rytualnie opierdolenie penta modowi, co by można była usunąć użytkownika zagrażającemu tej cipie, i oczywiście kolejne historie o zabijaniu psów itp. i tak toczy się życie poligona, zwykłej życiowej niedojdy, zbyt słabej i nędznej, bojazliwej by stanąć na wysokości zadania i pojawić się w umówionym miejscu.

Skad wiesz, ze on jest z okolic Slupska?
Zgłoś
poligon6 2020-02-02, 9:23 2
plastusiak napisał/a:

Skad wiesz, ze on jest z okolic Slupska?

Napisałem mu że mamy ustawkę pod Basztą czarownic i dzban przyjechał bo łyknął anonimowy wpis na necie. No normalnie mistrzunio .

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów