Uprzedzam, że nie ma tu nic sadystycznego, ale mimo to film może zainteresować. Szkoda tylko, że jest potrzeba promowania takich normalnych zachowań.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy ten bambus wyruchal pozniej ta malolate
Un_Nem napisał/a:
o ile swiat bylby lepszy... az lezka w oku sie zakrecila
jedyne to chyba ludzie stoja na przeszkodzie. zajebac wszystkich i bedzie git.
nastepna ciota rozchwiana emocjonalnie
5 minutowy filmik o pomganiu a ty już wkurwiłeś mase sadoli. Piwko !
Żartuje, spierdalaj z tym na portale dobroć.pl
Żartuje, spierdalaj z tym na portale dobroć.pl
Gdyby człowiek nie był taką istotą leniwą... To świat by wyglądał inaczej.
Jak zobaczylem biala farbe... myslalem ze murzyna beda malować
Jak ktoś nie jest pierdolonym burakiem to pomoże bliźniemu. Wy - sadole, to inna bajka, inny level pierdolnięcia.
Piwo za Cash'a. Niech spoczywa w pokoju.
Piwo za Cash'a. Niech spoczywa w pokoju.
Z miejsca dałbym warna, bo to powinno być w "innych czarnościach" a nie w "czarnych filmikach".
Swoją drogą.. obejrzałem kilka scen z tego materiału i kurwa... na chuj taki filmik robić, przecież to normalne ludzkie zachowania i każdy dojrzały człowiek tak by postąpił. Tak sobie myślę, czy człowiek tak nisko już upadł, że trzeba takie chłamy nagrywać ?
Swoją drogą.. obejrzałem kilka scen z tego materiału i kurwa... na chuj taki filmik robić, przecież to normalne ludzkie zachowania i każdy dojrzały człowiek tak by postąpił. Tak sobie myślę, czy człowiek tak nisko już upadł, że trzeba takie chłamy nagrywać ?
najlepszy komentarz po czesku na koncu to wcale nie to samo co po angielsku, znam czeski perfekt wiec przetlumacze wam nieuki:
'jak zrobisz komuś laske, to tak jakbyś samemu sobie zrobił laske'
selfblowjob, kurde.
'jak zrobisz komuś laske, to tak jakbyś samemu sobie zrobił laske'
selfblowjob, kurde.
makas17 napisał/a:
zbanowałbym ci konto za to.
wypad z sadistica
Następny dzieciak promujący znieczulicowy tryb życia.
a Za kilkanaście lat jak bedziesz już dojrzały to o tobie będą pisać tutaj posty że byłeś tym szarym człowieczkiem, który odwrócił się plecami udając że niczego nie widzi, kiedy kogoś napadli, albo kiedy komuś coś sie stało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów