Uprzedzam, że nie ma tu nic sadystycznego, ale mimo to film może zainteresować. Szkoda tylko, że jest potrzeba promowania takich normalnych zachowań.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o ile swiat bylby lepszy... az lezka w oku sie zakrecila
jedyne to chyba ludzie stoja na przeszkodzie. zajebac wszystkich i bedzie git.
jedyne to chyba ludzie stoja na przeszkodzie. zajebac wszystkich i bedzie git.
Moja Babcia R.I.P zawsze mi powtarzała "Pomagaj to inni też ci pomogą" no i staram sie pomagac czasami bezinteresownie i ze stratą dla siebie a życie i tak robi mnie w h*ja ale może sie kiedyś to odwróci
Filmik o Najnormalniejszych ludzkich zachowaniach.
Zachowani tak zapomnianych/nie używanych/zdychających w naszym pięknym kraju.
Szkoda, bo jakoś "inni" w koło mogą.
Nasz świat się gdzieś dał się popsuć, a nawet popsuliśmy i robimy to celowo.
Rozpierdlolić system, państwa.
To zamordować więź jedności.
To jest wlasnie zajebiste, ze jak jeden czlowiek zapoczatkuje taka, nawet tego drobnego gestu prostej pomocy, to potrafi sie ona dlugo ciagnac, nawet kurwa zwykle mrugniecie swiatlami na drodze zebys sam odpalil bo zapomniales, to jest to, potem az sam masz ochote sie jakos odwdzieczyc innym na drodze, przykladowo rzecz jasna.
A, i od dzis nosze ze soba pedzel i drabine jak ide na miasto, chuj wi czy nie spotkam murzyna malujacego sciane.
A, i od dzis nosze ze soba pedzel i drabine jak ide na miasto, chuj wi czy nie spotkam murzyna malujacego sciane.
taki kolor wlasnie bd miala za niedługo europa
Szron napisał/a:
Filmik o Najnormalniejszych ludzkich zachowaniach.
Taa kolego, cały świat jest cudowny tylko nasz kraj najgorszy, gratuluje toku myślenia Zapewne jesteś obieżyświatem i znasz wszystkie społeczeństwa świata, albo chociażby europy. Rzygać mi się chce, jak czytam takie wypowiedzi. Niektórym po prostu zrozumieć trudno, że na całym świecie ludzie są tacy sami. Tacy sami. No, nie licząc rusków, murzynów i niemców, bo wiadomo, to to kurwy są wyjątkowe.
Lubię takie filmy, ale ten nie zrobił na mnie wrażenia. Kipi z niego jebaną poprawnością polityczną. Chociażby druga akcja - bójka, biały atakuje czarnucha. To jest rasizm, zło. W drugą stronę nie pokażą, bo to niepoprawnie politycznie i kolejny akt rasizmu ze strony autora filmu. To jest fikcja. W tej sytuacji prędzej ten czarny podbiegł by do ziomka na podłodze, zajebał mu portfel, telefon i zegarek, na koniec sprzedał mu buta na ryj i poszedł dalej.
Ten świat to wielki burdel, a ludzie to kurwy. Nie wszyscy, ale większość.
A kto powiedział, że jest potrzeba promowania pomagania? Tym bardziej tutaj, na Sadisticu?
- Yoda
zbliżył się du kubka - coś dosypał
dotkną bagażu - okradł, coś podrzucił
Pomagać jest wręcz strach.
A co do pomalowania ściany, to mieli pozwolenie? Nie? No to należy się mandacik.
W tym świecie nie można ufać nieznajomym np
zbliżył się du kubka - coś dosypał
dotkną bagażu - okradł, coś podrzucił
Pomagać jest wręcz strach.
A co do pomalowania ściany, to mieli pozwolenie? Nie? No to należy się mandacik.
Myślę, że zabawkę, która wypadła dziecku z wózka podniesie 95% osób, podobnie jest ze złapaniem upadającego na krześle kolegi. Kto z was nie złapie piłki, która akurat w niego leci i wypada dzieciom na ulicę? Kto nie otworzy drzwi ślepemu?
Aż sam odpowiem - tylko najgorsze skurwysyny. I wbrew tej malkontenckiej manierze i bandzie debili, którzy opowiadają jak to się od nich roi - są oni nieliczni.
Znam mnóstwo ludzi, od dresów, metali, patologów, hipsterów, pedałów, sportowców, "normalnych", prawicowych, lewicowych, młodych, starych i chuj wie co jeszcze, którzy w 90% przypadków zachowują się dokładnie tak jak na filmiku.
Ale nieeeee, pierdolmy dalej smęty o tym jak to trzeba ludzi uczyć, że kiedy na kogoś spada załadunek z tira to trzeba go spróbować przed tym uchronić, bo przeciętny człowiek by tego nie zrobił.
Jak zwykle jebanie głupot o tym jacy to ludzie są źli i nieżyczliwi. Oczywiście zdarzają się ci mniej przyjemni, ale bez przesady.
Myślę, że zabawkę, która wypadła dziecku z wózka podniesie 95% osób, podobnie jest ze złapaniem upadającego na krześle kolegi. Kto z was nie złapie piłki, która akurat w niego leci i wypada dzieciom na ulicę? Kto nie otworzy drzwi ślepemu?
Aż sam odpowiem - tylko najgorsze skurwysyny. I wbrew tej malkontenckiej manierze i bandzie debili, którzy opowiadają jak to się od nich roi - są oni nieliczni.
Znam mnóstwo ludzi, od dresów, metali, patologów, hipsterów, pedałów, sportowców, "normalnych", prawicowych, lewicowych, młodych, starych i chuj wie co jeszcze, którzy w 90% przypadków zachowują się dokładnie tak jak na filmiku.
Ale nieeeee, pierdolmy dalej smęty o tym jak to trzeba ludzi uczyć, że kiedy na kogoś spada załadunek z tira to trzeba go spróbować przed tym uchronić, bo przeciętny człowiek by tego nie zrobił.
ta czarny pomógłby ci wstać otrzepać się a gdybyś tylko poczuł się pewnie i stracił czujność to ojebałby ci portfel albo telefon !
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów