18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Film o pomaganiu
1.Michal • 2013-08-07, 8:09
Uprzedzam, że nie ma tu nic sadystycznego, ale mimo to film może zainteresować. Szkoda tylko, że jest potrzeba promowania takich normalnych zachowań.
Zgłoś
makas17 2013-08-07, 8:41 52
zbanowałbym ci konto za to.
wypad z sadistica
Zgłoś
Un_Nem 2013-08-07, 8:43 11
o ile swiat bylby lepszy... az lezka w oku sie zakrecila
jedyne to chyba ludzie stoja na przeszkodzie. zajebac wszystkich i bedzie git.

Nie
Zgłoś
ares88 2013-08-07, 10:04 3
Bo trzeba mieć prawdziwe jaja żeby dać z siebie choćby niewiele ale codziennie.
Zgłoś
tokario88 2013-08-07, 10:19 18
Moja Babcia R.I.P zawsze mi powtarzała "Pomagaj to inni też ci pomogą" no i staram sie pomagac czasami bezinteresownie i ze stratą dla siebie a życie i tak robi mnie w h*ja ale może sie kiedyś to odwróci
Zgłoś
S................n 2013-08-07, 11:36
Filmik o Najnormalniejszych ludzkich zachowaniach.

Zachowani tak zapomnianych/nie używanych/zdychających w naszym pięknym kraju.

Szkoda, bo jakoś "inni" w koło mogą.

Nasz świat się gdzieś dał się popsuć, a nawet popsuliśmy i robimy to celowo.
Rozpierdlolić system, państwa.
To zamordować więź jedności.
Zgłoś
hudziel 2013-08-07, 13:53
@tokario88

nie odwróci

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
S................s 2013-08-07, 22:01 4
To jest wlasnie zajebiste, ze jak jeden czlowiek zapoczatkuje taka, nawet tego drobnego gestu prostej pomocy, to potrafi sie ona dlugo ciagnac, nawet kurwa zwykle mrugniecie swiatlami na drodze zebys sam odpalil bo zapomniales, to jest to, potem az sam masz ochote sie jakos odwdzieczyc innym na drodze, przykladowo rzecz jasna.

A, i od dzis nosze ze soba pedzel i drabine jak ide na miasto, chuj wi czy nie spotkam murzyna malujacego sciane.
Zgłoś
o................2 2013-08-08, 1:35
taki kolor wlasnie bd miala za niedługo europa
Zgłoś
jacek44 2013-08-08, 1:41 5
Szron napisał/a:

Filmik o Najnormalniejszych ludzkich zachowaniach.

Zachowani tak zapomnianych/nie używanych/zdychających w naszym pięknym kraju.

Szkoda, bo jakoś "inni" w koło mogą.

Nasz świat się gdzieś dał się popsuć, a nawet popsuliśmy i robimy to celowo.
Rozpierdlolić system, państwa.
To zamordować więź jedności.

Taa kolego, cały świat jest cudowny tylko nasz kraj najgorszy, gratuluje toku myślenia Zapewne jesteś obieżyświatem i znasz wszystkie społeczeństwa świata, albo chociażby europy. Rzygać mi się chce, jak czytam takie wypowiedzi. Niektórym po prostu zrozumieć trudno, że na całym świecie ludzie są tacy sami. Tacy sami. No, nie licząc rusków, murzynów i niemców, bo wiadomo, to to kurwy są wyjątkowe.

Lubię takie filmy, ale ten nie zrobił na mnie wrażenia. Kipi z niego jebaną poprawnością polityczną. Chociażby druga akcja - bójka, biały atakuje czarnucha. To jest rasizm, zło. W drugą stronę nie pokażą, bo to niepoprawnie politycznie i kolejny akt rasizmu ze strony autora filmu. To jest fikcja. W tej sytuacji prędzej ten czarny podbiegł by do ziomka na podłodze, zajebał mu portfel, telefon i zegarek, na koniec sprzedał mu buta na ryj i poszedł dalej.

Ten świat to wielki burdel, a ludzie to kurwy. Nie wszyscy, ale większość.
Zgłoś
demz 2013-08-08, 1:45 2
A kto powiedział, że jest potrzeba promowania pomagania? Tym bardziej tutaj, na Sadisticu?

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Zizu Ziomek 2013-08-08, 2:07 3
Chciałbym przypomnieć, że żyjemy w świecie w którym wielu ma interes w tym, by inni cierpieli.
W tym świecie nie można ufać nieznajomym np
zbliżył się du kubka - coś dosypał
dotkną bagażu - okradł, coś podrzucił
Pomagać jest wręcz strach.
A co do pomalowania ściany, to mieli pozwolenie? Nie? No to należy się mandacik.

SATAN AKBAR!
Zgłoś
maksymilianista 2013-08-08, 3:21
No kurwa, aż się zarejestrowałem dla tego filmiku.

Jak zwykle jebanie głupot o tym jacy to ludzie są źli i nieżyczliwi. Oczywiście zdarzają się ci mniej przyjemni, ale bez przesady.
Myślę, że zabawkę, która wypadła dziecku z wózka podniesie 95% osób, podobnie jest ze złapaniem upadającego na krześle kolegi. Kto z was nie złapie piłki, która akurat w niego leci i wypada dzieciom na ulicę? Kto nie otworzy drzwi ślepemu?

Aż sam odpowiem - tylko najgorsze skurwysyny. I wbrew tej malkontenckiej manierze i bandzie debili, którzy opowiadają jak to się od nich roi - są oni nieliczni.

Znam mnóstwo ludzi, od dresów, metali, patologów, hipsterów, pedałów, sportowców, "normalnych", prawicowych, lewicowych, młodych, starych i chuj wie co jeszcze, którzy w 90% przypadków zachowują się dokładnie tak jak na filmiku.

Ale nieeeee, pierdolmy dalej smęty o tym jak to trzeba ludzi uczyć, że kiedy na kogoś spada załadunek z tira to trzeba go spróbować przed tym uchronić, bo przeciętny człowiek by tego nie zrobił.
Zgłoś
dulek93 2013-08-08, 6:48
ta czarny pomógłby ci wstać otrzepać się a gdybyś tylko poczuł się pewnie i stracił czujność to ojebałby ci portfel albo telefon !

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Zgłoś
Roczu 2013-08-08, 7:12
Fajne przesłanie ma ten filmik, tylko z kąd mieli tyle pędzli XD

makas17 napisał/a:

zbanowałbym ci konto za to.
wypad z sadistica

napisał, nic sadystycznego to co się czepiasz, nie podoba się nie oglądasz proste

Rock,metal I'm otaku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów