Troche żal kundla..
Był dobrym psem. Umarł robiąc to co kocha, świeć panie nad jego duszą
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówSkoro inni tutaj jęczą jak zdycha gówniak albo stara baba dostaje z liścia to ja sobie pojęczę nad losem pieska Z gówniaka wyrośnie uj wie co, stare baby j***ć prądem a psy kocham całym moim sadolowym serduszkiem. Tak jak was wk***ia, że spuszczam się nad psem tak samo i mnie wk***ia jak wy spuszczacie się nad wypłodami drącymi mordę i jesteśmy kwita. A filmu nawet nie oglądam. W tych czasach wolę przybić piąteczkę z psem niż człowiekiem
Jest takie powiedzonko "pies cie jebal". Doszlas do tego etapu? xD
Nastepny bambinista?
Osiągnąłeś już mistyczny chłód czy jeszcze za mało odwiedzin na sadisticu i trzeba zwiększyć dawkę spierdolenia?
dobry sadol to martwy sadolSkoro inni tutaj jęczą jak zdycha gówniak albo stara baba dostaje z liścia to ja sobie pojęczę nad losem pieska Z gówniaka wyrośnie uj wie co, stare baby jebać prądem a psy kocham całym moim sadolowym serduszkiem. Tak jak was wkurwia, że spuszczam się nad psem tak samo i mnie wkurwia jak wy spuszczacie się nad wypłodami drącymi mordę i jesteśmy kwita. A filmu nawet nie oglądam. W tych czasach wolę przybić piąteczkę z psem niż człowiekiem
po huj ty do nich piszesz taki elaborat, to są tępe zjeby bez żadnej empatii które nalezy opierdalać przy każdej okazji a nie sie przejmować, szkoda twojego czasu
To nazywa sie zdrowy rozsadek i nieprzeginanie w kwestii traktowania zwierzat. Kto normalny rozczula sie nad jakims kundlem w czarnej pizdzie, ktory byc moze ostatnio pogryzl jakies dziecko? Co wy macie w glowach bambiciule?
A o spierdolenie zapytaj matke i ojca, bo oni wiedza najlepiej xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów