Wiedziałem, że będzie zaraz tutaj nagonka na mnie jaki to ja zły jestem. Jak Federacja Rosyjska na nas najedzie to niecałe 5 godzin i już będzie po nas. Łeee! No przecież NATO, UE nam pomoże! Będzie tak samo jak było w II wojnie światowej "Dziwna Wojna" Będą sobie spokojnie wszyscy patrzyli jak konamy. Powtórzy się to podobnie jak na początku II wojny światowej. Niemcy czołgami na nas a my będziemy na nich nacierać końmi przeciwpancernymi.
Powiedźcie mi jedną dobrą polską konstrukcję samolotu odrzutowego oprócz Iskra. Nie mówcie mi też, że to wina rządu jest. To jest wszystko przez nas. My głosujemy na durny rząd i mamy gówno. My sprzeciwiamy się tańszej energii elektrycznej wyprodukowanej przez elektrownie jądrowe. Polacy krzyczą!:
~WYBUCHNIE JAK W CZARNOBYLU
~GDZIE ODPADKI BĘDZIEMY SKŁADOWALI?
~TO PROMIENIUJE CIĄGLE
~ELEKTROWNIE JĄDROWE SĄ BEEEEEE
I Ci co tak szczekają głośnio nie wiedzą, że elektrownie jądrowe są najbezpieczniejsze. Wiadomo, że przy katastrofie są większe skutki ale to tak samo jak z lotnictwem pasażerskim. Lotnictwo jest najbezpieczniejsze chociaż jak jest katastrofa to dużo ludzi ginie. Ale czy ktoś kurwa komuś zakazał latać? 1 reaktor produkuje rocznie UWAGA
0.06 beczki. Warto też dodać, że przy produkowaniu energii elektrycznej jest ZEROWA emisja CO2
Ta osoba ma taki sam głos w referendum o budowie elektrowni jądrowej jak wykształcony człowiek, który zna korzyści.
Największa ironia jest wśród ekologów, którzy mówią, że elektrownia atomowa naruszy EKO,BIO SYSTEM! Że wszystkie gatunki poumierają! No bo ekolodzy wolą wdychać zanieczyszczenia powstające przy spalaniu wyngla naszego, polskiego, śląskiego wyngielka zamiast cieszyć się czystym powietrzem.
No ale jebnie i nas pozabija... Zobaczcie to zdjęcie:
Są to elektrownie, które są najbliżej naszej granicy. Ci protestujący, moherzy, ekolodzy myślą, ze promieniowanie nie przechodzi przez granice.....
Myślicie sobie co to ma do armii? Armia dobrze wyposażona jest TYLKO wtedy gdy kraj jest dobrze rozwinięty. Tańsza energia = mniejsze koszty produkcji. Mniejsze koszty produkcji = więcej produktów. Więcej produktów =(eksport) więcej pieniędzy. Więcej pieniędzy więcej możliwości.
Pamiętajcie, że to my tworzymy państwo a nie rząd.
TE CAŁE ZACOFANIE POLSKI JEST SPOWODOWANE TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ NAS I PRZEZ NASZA JEBANĄ MENTALNOŚĆ