18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
p................a 2014-09-03, 11:59 1
To będzie dobry film do melancholijnych wspomnień, gdy już nasze lokalny struktury ZSRE wywołają swoją wymarzoną wojnę.
Zgłoś
Alonso 2014-09-03, 12:06 1
Za mało pomników!

Przychodzi mi do głowy takie porównanie - ładna dziewczyna na plaży rozmawiając z nowo poznanym chłopakiem opowiada mu o swoim biednym dzieciństwie na wsi, życiu bez prądu i sraniu w wychodku za stodołą, bo nie było łazienki i chodzeniu ze starą babcią 5 km do kościoła na roraty.

Zamiast kurwa wykąpać się z nim w morzu i przejść się po plaży!

Jebani smutni patrioci.
Zgłoś
Ain 2014-09-03, 12:16 1
okrutnik z lasu napisał/a:

Przeżyliśmy komunizm, przeżyliśmy faszyzm, przeżyliśmy dwie wojny światowe i kilka pomniejszych, przeżyliśmy okupację i 123 lata zaborów. Walczyliśmy z najeźdźcami na wschodzie i zachodzie a także na północy i południu. Uratowaliśmy Europę przed islamem. Zostaliśmy wiele razy zdradzeni, także przez własnych obywateli. Zostaliśmy zadłużeni na miliardy i wyprzedani. Przeżyliśmy kilka światowych kryzysów ekonomicznych. Ale nasi przodkowie cały czas walczyli o lepsze jutro dla Nas. Walczyli abyście mogli teraz grzać dupska przed monitorami i pisać jak to strasznie, jak to niedobrze. Hektolitry krwi zostały przelane za Was, za Nas. Pomimo tych wszystkich kataklizmów ciągle tu jesteśmy. Więc zamknąć kurwa mordy niewdzięczna hołoto!

up
poniekąd masz rację tyle, że na pewno nie walczyli za to, żebyśmy uciekali z kraju bo właśnie jest niedobrze a żyje się pięknie tym co mają kasę. Nie walczyli za kraj, w którym facet chory na stwardnienie rozsiane dostaje 153 złote zasiłku, jego żona 453 a opieka społeczna sugeruje rozwód a sama ma w dupie. Państwo polskie ma obywateli w dupie. A takich ludzi jest u nas na pęczki... Tak wiem jak mi się nie podoba to mogę spierdalać. Amen
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów