— Donald Tusk.
To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami
— Donald Tusk.
tuska nienawidze ale ma racje od 11 lat mieszkam w De i multikulturowość jest ciekawa, mozna ruchac dupy z całego swiata a nie tylko polskie naburmuszone kobyły i oksany z hivem.
Już jest apartheid, masowe gwałty, prześladowania białych.Najlepsze jest to, że jak białasy wyjadą z RPA to małpoludy zaczną się zjadać nawzajem bo uprawą roli zajmowali się afrykanerzy. Te zwierzęta szczyt swojej cywilizacji osiągnęły budując wodzowi domek z gówna i gliny, a za "białej okupacji" mieli program kosmiczny i broń jądrową
Do niedawna w RPA było sporo porządnych ludzi, tak wśród czarnuchów jak i bladych, ale obecnie jest tam kraj BLMów. Kto może, stamtąd ucieka. I biali jeszcze mają dokąd, porządni czarni już nie za bardzo.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Z całym szacunkiem, ale ile ty znasz poprzedzających Cię pokoleń Polaków? Może twój prapraziad był niemcem i równie dobrze taki afrykaner powiedzieć do Ciebie - a po co ty szwabie siedzisz w Polsce?
Sadole widzę smutni, że role się odwróciły. Ale taka jest naturalna kolej rzeczy, wielu czarnych wzięło odwet za lata upokorzeń.
Raczej im to zwisa. Po prostu przykro się patrzy jak dorobek cywilizacyjny białego człowieka zostaje zniszczony przez antropomorfizowane zwierzęta, którym jakiś szaleniec dał władzę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów