Ciekawe ujęcia z kamer zamontowanych na samolotach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pufacz napisał/a:
co internet podlaczyli...?
Tak, zmieniłem ostatnio z 25Mb/s na 120Mb/s
Eh ten "hamerykański" internet
good for you.. no chyba ze w druga strone masz 1/10 tego, to masz taki sam jak kazdy inny kowalski. milego weekendu.
PS prosiłbym o tytulik muzyczki z 18.00 min gdyż zapewne posiadam, ale Płyty TWO STEPS FROM HELL mają niekiedy po 120 utworów (N\NC\C)
PS prosiłbym o tytulik muzyczki z 18.00 min gdyż zapewne posiadam, ale Płyty TWO STEPS FROM HELL mają niekiedy po 120 utworów (N\NC\C)
~okar19 Dzięki Tobie poczułem się jak użytkownik Sadistic.pl !!! Piwko oczywiście dla Ciebie
okar19 napisał/a:
Tak, zmieniłem ostatnio z 25Mb/s na 120Mb/s
Eh ten "hamerykański" internet
Szczerze mówiąc, to chuj mnie to obchodzi
jak nazywa się nuta z 10:30 min ?
Niby wszystko pięknie. Fajne ujęcia, nastrojowa muza. Szkoda tylko, że nie ma nak**rwiania do allahów. Piwo jest!
vatherland napisał/a:
Za TWO STEPS FROM HELL - BLACK BLADE, GLORY, PROTECTORS OF THE EARTH, HEART OF COURAGE zawsze piwko + fajny clip - no kurde kumulacja!
muzyki z 18 minuty poszukaj sobie w transformersach bo to muzyka z tego filmu z pierwszej czesc
A gdzie nagrania z czarnych skrzynek Kamikaze? Mam nadzieję, że to nie są materiały z nazistowskich źródeł, bo mi się gęba cieszyła, choć tereny znajome.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów