Zapraszamy na fanpage po wiecej filmików : Rychu olej i przyjaciele
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wyprzedził mnie jebany
pojebani.. 4 zł piechota nie chodzi. Kurwa marnowanie pieniędzy i chuj. Za 4 zł masz browca i kurwa kawałek kiełbasy. Zawsze przy takich filmikach liczę, że autorzy zaznają kiedyś biedy i będą zeskrobywać takie moniaki z ulicy albo z kosza puszki wygrzebywać pacany cholerne.
skończ pierdolić chłopie xD wpadnij to damy Ci 4 zł na kiełbasę i browara skoro nie masz
martin1991991 napisał/a:
skończ pierdolić chłopie xD wpadnij to damy Ci 4 zł na kiełbasę i browara skoro nie masz
nie powiedziałem, że nie mam. Powiedziałem, że to jest marnowanie pieniędzy i chuj.
Ale chuj Cie ich pieniądze powinny obchodzić, zainteresuj się lepiej na co idą pieniądze państwa.
przyjechali głąby wieśGolfem i się cieszą za 4 zyle...
ani to śmieszne ani mądre
albo ja jestem jebnięty..albo na prawdę nie widzę w tym nic takiego aby pokładać się ze śmiechu.. :/
Normalna, naturalna rzecz, że jak leżą pieniążki na ziemi to się podnosi. A ci się obśmiali.
skeczu napisał/a:
pojebani.. 4 zł piechota nie chodzi. Kurwa marnowanie pieniędzy i chuj. Za 4 zł masz browca i kurwa kawałek kiełbasy. Zawsze przy takich filmikach liczę, że autorzy zaznają kiedyś biedy i będą zeskrobywać takie moniaki z ulicy albo z kosza puszki wygrzebywać pacany cholerne.
Za 4 zł ubawili się lepiej niż Ty byś się ubawił w kinie za 20 zł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów