📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
chocho napisał/a:
Żonka też chyba niczego sobie.
Zaufaj mi że żonka może mieć niezłe ciało ale może być i energetycznym wampirem... dzięki bogu zastrugany kołek rozwodowy został przybity kilka lat wstecz...
HAL9000/2 napisał/a:
Zaufaj mi że żonka może mieć niezłe ciało ale może być i energetycznym wampirem... dzięki bogu zastrugany kołek rozwodowy został przybity kilka lat wstecz...
miales ja ruchac i wypelniac sperma a nie energia
Przecież gość filmuje dziwaczne fale, jakby od przypływu, albo prądów wstecznych. Baba oczywiście myśli, że filmuje poślady i cycki inngch kobiet, bo zgodnie z jej ubogą logiką stereotypowy facet myśli tylko o jednym. Nic bardziej mylnego. Strasznie jest to męczące. Idziesz przez miasto i czujesz się osaczony, wszystkie wyeksponowane, kyszą jak polne kwiaty kuszą pszczoły. Zwłaszcza teraz, wiosną. Taki oto cykl życia wryty w podświadomość każdej istotg żywej.
No ale chuj w dupę zakompleksionym lafiryndom
Moja jak widzi takie dupki to sama mówi, że by ruchała
Moja jak widzi takie dupki to sama mówi, że by ruchała
Normalnie jak 95% moich zdjęć i filmów z wakacji. W tym roku kupiłem aparat z superzoomem. Będzie fajnie.
Ja w takich sytuacjach tłumaczę żonie, per analogia, jak widzę piękny samochód na ulicy i się za nim oglądam, to nie oznacza od razu, że chcę mu pod maskę zaglądać.
Bedejot napisał/a:
Normalnie jak 95% moich zdjęć i filmów z wakacji. W tym roku kupiłem aparat z superzoomem. Będzie fajnie.
Jak chcesz, żeby było naprawdę fajnie, to kup kamerę sony z funkcją night shot z pierwszych roczników i ruszaj na plaże i w inne takie miejsca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów