I żeby nie było, że było, filmik został skasowany z youtuba
I żeby nie było, że było, filmik został skasowany z youtuba
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać Ludzie
Nie bronisz państwa jako tako i rządzących tylko kurwa min swoją żonę/dziewczynę, żeby nie została zgwałcona przez skośnookiego kacapa.
Przed chordą kacapów jeden karabin jej nie uchroni. Dlatego dla swojej rodziny zapewnię bilet na zachód, a stamtąd azyl w Australii.
Życie jest jedno, nie zamierzam go poświęcać dla pajaców z gwiazdkami na pagonach. Wystarczająco dużo istnień poległo dla dobra naszego kraju z mizernym rezultatem.
W pewnym wieku niektórzy faceci wyrastają z wojenek i w inny sposób starają się zapewnić byt i bezpieczeństwo swoim najbliższym.
a cioty w rurach już walą po gaciach ;D Spoko za jakiś czas będziecie walić w begeesy
Ciot w rurkach jest mniej niż dresów, alkoholików i narkomanów lub osób które NIE chcą pracować i żerują na państwie, tacy jako pierwsi powinni dostać powołanie.
A nie osoby które pracują lub mają rodzinę na utrzymaniu, co do ciot w rurkach to mniejsza patologia niż ( ci których wymieniłem powyżej )...
Co do filmiku, to nie są to prawdziwe karty.
Ukończyłeś chociaż liceum? Być zgarniętym na mobilizacji tylko po to żeby próbować zamordować nieznajomych oficerów i popełnić samobójstwo. Genialne. Pomijając chorą nienawiść to zgaduję, że nie masz pojęcia, co to rodzina.
Baa. Mam nawet magistra i jestem w trakcie robienia inżyniera.
Trochę źle to zrozumiałem, przepraszam. Moja odpowiedź tyczyła powołania w przypadku wojny, gdy każdy z nas byłby kierowany na front jako mięso armatnie.
Na jakiś ćwiczeniach nikt raczej broni palnej nam do ręki nie da i nie będzie kazał robić pompek na czas.
Hue hue nie żebym nie kochał Polski, ale serdecznie spierdoliłbym chyba do hamburgerowni...
Masz wizę?
po pierwsze - wszystkich nas nie zamkną, bo jest nas za dużo. Czasy się zmieniły i się już tak człowiek nie boi władzy jak za komuny. Musieli by każdego z osobna przeorać. Ludzi mających wyjebane w ginięcie za ten burdel i wojnę jest napewno ponad 3/4.Nie stawisz się osobiście osobiście to doprowadzą ciebie. Przynajmniej trzy razy dziennie będziesz trzepany na punktach kontrolnych. Takich fifa uefa szybko wyłapią tyko wtedy będziecie w dupie. Zamiast trafić do jednostek macierzystych traficie do takich pokroju JW 1370. Tam wasz szybko posłuszeństwa nauczą;D Po miesiącu będziecie automatami które potrafią odpowiadać tylko "ROZKAZ";D
Po drugie, jesteśmy takim rozpieszczonym pokoleniem że nawet jak dadzą karabin i wrzucą do okopu na siłe, to w krytycznym momenie po rozkazie "naprzód!" bedzie tylko obejrzenie się dookoła i zbiorowy odzew: "...pierdolę nie idę" albo "...wyjebane mam", "ma ktoś ładowarkę do ajfona?"- i co? zastrzelą nas? posadzą? wszystkich? Chuj tam. I tak nie będziemy mieli nic do stracenia. Połowa (w tym i ja) bedzie wolała spokojnie pójść siedzieć niż łba nadstawić. Z niewolnika nie zrobią żołnieża, dopóki on sam nie będzie czuł potrzeby walki za ojczyznę.
Ogólnie, to powiem wam, że nie ma się czego bać. Na szkoleniu rezerwistów jest jak na wczasach, tylko jedzenie gorsze i do plaży daleko, chyba że macie przydział do marynarki:)
Nie mogę się doczekać aż po mnie przyjdą
Wyprasuj dres na kant, to może będziesz wyglądał jak człowiek, jak przyjdą.
@up do ekwadoru nie trzeba wizy... do swisslandu też nie trzeba wizy... do kanady nie trzeba wizy... do islandii nie trzeba wizy... Dziękuję do widzenia. Nie zamierzam jechać do eurokołchozu albo północnych lewicowych stanów...
To im się zachce postawienia zaporowych wiz jak tylko zobaczą tysiące ludzi takich jak Ty. Jakoś wielkich fal uchodźców z Ukrainy w Polsce nie ma, a już tylko tutaj był o nich wielki ból dupy. A taki Kanadyjczyk będzie was przyjmował z otwartymi ramionami, jaaasne.
po pierwsze - wszystkich nas nie zamkną, bo jest nas za dużo. Czasy się zmieniły i się już tak człowiek nie boi władzy jak za komuny. Musieli by każdego z osobna przeorać. Ludzi mających wyjebane w ginięcie za ten burdel i wojnę jest napewno ponad 3/4.
Jakie to polskie: napinanie się wtedy kiedy nie potrzeba, uogólnianie, knucie rebelii i spisków bo mobilizacja. Złota polska wolność, jak w XVIII wieku. Do reszty nawet się nie odniosę bo to totalne farmazony.
Osobiście bazując na opinii kumpla będącego zawodowym żołnierzem nie jestem nastawiony optymistycznie do naszych szans w konfrontacji z Rosją - mamy w ciul oficerów i podoficerów nie dysponując praktycznie ludźmi z chociażby minimalnym przeszkoleniem wojskowym w roli szeregowców, doktryny militarne mamy z czasów układu warszawskiego* (nie licząc kilku formacji), ponoć większość sprzętu to chujnia nadająca się na złom. Ze swojej strony stwierdzam, że patrząc na obecne pokolenie dwudziestolatków to aż się kurwa wyć chce ze śmiechu pizdorurkowce i patusy blokowe (tak przynajmniej wygląda wiekszość młodych ludzi widzianych przez moja skromna osobę) i oni rzekomo maja być powołani do czego kurwa do rozśmieszania ruskich.
Jedyne co naprawdę napawa mnie optymizmem to fakt, ze moja rodzina ma gdzie spieprzać w wypadku agresji rosyjskiej.
* wspominka ze szkolenia. Wykrywanie zagrożeń chemicznych - jeżeli szpica z bliżej niewyjaśnionych przyczyn nie komunikuje się z reszta zgrupowania to znaczy ze zagrożenie chemiczne prawdopodobnie jest.
Ale na tą chwilę wiem jedno, spierdolenie do Wielkiej Brytanii na 98% nie wyjdzie. Tam JUŻ jest masa polaków. Myślicie że jeszcze będą chcieli 4x(ba, nawet 8x, bo wujki ciotki babcie i dziadki też) polandii tam? Zamkną granicę, odetną tunele i chuja przejdziecie.
Jak dla mnie dobrą a nawet bardzo dobrą opcją jest Kanada albo Islandia. Byle tylko złapać statek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów