📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Chciałbym zwrócić uwagę na tę policjantkę karła.. dobrze ze tam jest.
Kolejny patol pewny swoich racji, a mający pewnie chuja w dupie, nie rację.
Pisland jebany państwo z dykty, niszczą wolność.... a nie czekaj czekaj... ee ten tego. Dobrze chujowi.
Pierwszy raz widze, żeby ta ich smieszna policja była taka pewna siebie. Ciekawe czy kolor skóry ma tu jakieś znaczenie
Ktoś musi zabawiać publikę kiedy policja robi swoje
W strefie no-go już by nie podskoczyli, bo angole to ogólnie jebane pizdy, syfiarze i pseudointelektualne ćwoki. Gdyby nie kolonializm i pracujący na nich imigranci, to by się ten kraik zwinął w 3 lata.
Dobrze że debilkę aresztowali za filmowanie w pionie. A przy okazji zna ktoś może aplikację pozwalającą wygodnie pionowo trzymać telefon ale nagrywać tak jak się powinno ?
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
-13
5 probuje aresztowac mezczyzne reszta aresztuje kamerzystow
-13
5 probuje aresztowac mezczyzne reszta aresztuje kamerzystow
OpenStreetMaps napisał/a:
Dobrze że debilkę aresztowali za filmowanie w pionie. A przy okazji zna ktoś może aplikację pozwalającą wygodnie pionowo trzymać telefon ale nagrywać tak jak się powinno ?
Odpal sobie instagrama to może zrozumiesz dlaczego ludzie nagrywają w pionie.
Dobrze że jak imigranci na ulicy komuś głowę ucinają to też są tacy odważni i stanowczy! I pomyśleć, że Wielka Brytania kiedyś rządziła połową świata, takie imperium, a teraz to zwykłe pizdeczki z królową na zamku, kraj który niedługo przestanie istnieć.
ProVVe napisał/a:
Pierwszy raz widze, żeby ta ich smieszna policja była taka pewna siebie. Ciekawe czy kolor skóry ma tu jakieś znaczenie
Gdyby facet był czarny, wówczas klękaliby przed nim i całowali buty. Smutne ale prawdziwe.
ProVVe napisał/a:
Noo ja sądzę ,że do wkurwionego Polaka tak ochoczo by nie podeszli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów