📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa jebany zasłonił tym Clz_baba pierdolonym całe jebnięcie. Co za cymbał
O kiedy za nagrywanie w pionie jest pochwała dla kamerzysty ? Nie znasz człowieku z hali.
Jaki pech. Spadł na betonowy rozdzielnik kanalizy. A obok było miętko.
OpenStreetMaps napisał/a:
O kiedy za nagrywanie w pionie jest pochwała dla kamerzysty ?
są chwalebne wyjątki i ten do nich należy.
OpenStreetMaps napisał/a:
O kiedy za nagrywanie w pionie jest pochwała dla kamerzysty ? Nie znasz człowieku z hali.
Samobójcze skoki są wyjątkiem, wtedy kamera łapie więcej kondygnacji dzięki czemu trudniej jest zgubić skoczka z kadru. Nagranie dobre jak i sam skok celny.
Nagrywanie wertykalne, które ma sens.
mesjans napisał/a:
Samobójcze skoki są wyjątkiem, wtedy kamera łapie więcej kondygnacji dzięki czemu trudniej jest zgubić skoczka z kadru. Nagranie dobre jak i sam skok celny.
No niby wszystko ok, a co jeśli jest to samobójczy skok w dal?
Jak to śpiewała poetka "Bo tak musiało być, Tak musiało być"
mesjans napisał/a:
Przecież to małpa z dachu spadła. Gdzie tu samobójstwo?
cazio napisał/a:
No niby wszystko ok, a co jeśli jest to samobójczy skok w dal?
No jeszcze nie widziałem by grawitacja zadziałała bardziej w bok niż w pionie, no ale czekam na takich delikwentów są również mile widziani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów