Ostatnio znalazłem w internetach informacje ze na yt są filmy na których można rozglądać się dookoła siebie i natrafiłem na taki oto horrorek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Naprawdę bardzo dobre..
Kurde,gdyby w kinie można by oglądać filmy w taki sposób...
Kurde,gdyby w kinie można by oglądać filmy w taki sposób...
@Inze jakbyś czasem odszedł od tego komputera i wyszedł z domu to też możesz się rozglądać 360st - wiesz?
Wkurwia mnie to sterowanie, co chwile się pauzuje, jak naprawią to spoko.
Dokładnie. Bardzo fajnie zrobione, tylko co chwilę sobie filmik pauzuję :|
@Up,Up Można obracać na strzałkach klawiatury, wtedy się nie pauzuje.
Ja obracam wsad i jest spoko
@edit po obejrzeniu tego macie Space girl 360 lepsze od tego są cycki
@edit po obejrzeniu tego macie Space girl 360 lepsze od tego są cycki
u mnie nie działa jak to włączyć?
@up zależy jaką masz przeglądarkę. Na firefoxie działa
Generalnie polecam do tego Google Cardboard. Wsadza się w telefon do środka i robi się z tego taka rozszerzona rzeczywistość i przy ruchach głową zmienia się też pole widzenia w filmie, jest kilka takich horrorów na to, i wiele innych gier i filmików na yt, całkiem fajna zabawa jak za 20 zeta.
Jason-X napisał/a:
@Inze jakbyś czasem odszedł od tego komputera i wyszedł z domu to też możesz się rozglądać 360st - wiesz?
Raz próbowałem ale grafika mi się nie spodobała, a i dziewczyny brzydkie i bez penisów -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów