Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość albo jest głupi albo na jaja ze stali, do niedźwiedzia z miotłą wychodzić.
Przeciez to podstawowa i powszechna wiedza, ze niedzwiedzie boja sie mioteł. Zanim miotły zostały wynalezione to ludzkosc miala przejebane bo nie bylo jak walczyc z tymi skurwielami.
Krótko. Parę lat tam mieszkałem i internet był wszędzie. Nawet dzikie plemiona z północy sprawdzały na komórce jaka będzie pogoda i czy opłaca się wychodzić zapolować na łosie.
PS.
"Perkele" to przekleństwo używane przez nich tak często jak u nas "kurwa" tylko znaczące coś innego. W prostym tłumaczeniu "do diabła " Oprócz tego używają jeszcze trochę slabszego "moiwittu", nowszego "satanas". Ogólnie nie mają bardzo bogatego języka bluznierstw. Ci bardziej cywilizowani co mieli kontakt z polakami z uporem maniaka używają słowa "kurwa".
Sadol uczy i bawi
Jarosław Grzędowicz - Pan Lodowego Ogrodu
Polecam dosc ciekawa ksiazka
Człowiek coś tam pokrzykuje i udaje cwaniaka.
(Misio odchodzi i mruczy cicho pod nosem) Chuj jebany będzie mi tu miotłą machał. Misio oglądając się za siebie: Miotłę to swojej starej daj, to ci ten chlew ogarnie fiucie zachrychany! i pokazuje mu faka.
Gość albo jest głupi albo ma jaja ze stali, do niedźwiedzia z miotłą wychodzić.
Nie do końca... Z niedźwiadkami to jest tak, że jak idą na szaber, to są świadome, że są na "nieswoim" terytorium i nie chcą ryzykować konfrontacji, bo nie wiedzą czego się mogą spodziewać, chyba że się trafi jakiś jebnięty miś, albo wściekły, ale z reguły darcie ryja wystarcza żeby się odwalił... Inaczej sprawa się ma kiedy to człowiek wchodzi na ich terytorium...
Perkele saatani vituu... da piczki materi... jebal tebe kon sestru krvavim kuračem na majčinom grobu... haistaa paska..
Jarosław Grzędowicz - Pan Lodowego Ogrodu
Polecam dosc ciekawa ksiazka
Zobaczymy, poslucham sobie audiobooka jak bede jeździł sobie rowerkiem ;]
@up
Krótko. Parę lat tam mieszkałem i internet był wszędzie. Nawet dzikie plemiona z północy sprawdzały na komórce jaka będzie pogoda i czy opłaca się wychodzić zapolować na łosie.
PS.
"Perkele" to przekleństwo używane przez nich tak często jak u nas "kurwa" tylko znaczące coś innego. W prostym tłumaczeniu "do diabła " Oprócz tego używają jeszcze trochę slabszego "moiwittu", nowszego "satanas". Ogólnie nie mają bardzo bogatego języka bluznierstw. Ci bardziej cywilizowani co mieli kontakt z polakami z uporem maniaka używają słowa "kurwa".
Sadol uczy i bawi[/quote
Poprawie kolege, bo troche pozapominal. Vittu to nasza rodzima kurwa, Saatana to po prostu szatan uzyty jako przeklenstwo. Dodatkowo mowia Voi vittu czyli nasze O kurwa xD Finska swieta trojca - Vittu saatana perkele uzywane razem oznacza olbrzymi wkurw xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów