📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
a co chciałeś liczyć ile kulek dostał ?
Mógł dostać dziaba tym nożem, powinni go szybciej odstrzelić. Pocieszam się, że w Polsce karykatura policji by została już 2 razy zasztyletowana. Ale u nas szkoleni do mandatów za maseczki i latania dronami przy wzniesieniach i znakach STOP.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Mógł dostać dziaba tym nożem, powinni go szybciej odstrzelić. Pocieszam się, że w Polsce karykatora policji by została już 2 razy zasztyletowana. Ale u nas szkoleni do mandatów za maseczki i latania dronami przy wzniesieniach i znakach STOP.
Mam dwa pytania. Co to jest "karykatora" i dlaczego zaczynasz zdanie od "ale"?
Roger Waters napisał/a:
Nie wiem o co Ci chodzi z tą karykaturą. Chyba żeś specjalnie literki pozamieniał, może masz autyzm. A co do "ale" to można zaczynać zdania od ale jeśli jest powiązanie ze zdaniami poprzednimi, to tak na marginesie jak już musisz się przypierdolić bez sensu.Mam dwa pytania. Co to jest "karykatora" i dlaczego zaczynasz zdanie od "ale"?
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Nie wiem o co Ci chodzi z tą karykaturą. Chyba żeś specjalnie literki pozamieniał, może masz autyzm. A co do "ale" to można zaczynać zdania od ale jeśli jest powiązanie ze zdaniami poprzednimi, to tak na marginesie jak już musisz się przypierdolić bez sensu.
Nie wiem. Zaczyna delikatnie, błędy wytyka. A za chwilę zacznie pierdolić że murzyn dindu nuttin i że he a good błoj.
Policja w Stanach zatrzymuje białego:
-Dzień dobry panie kierowco, kontrola drogowa, prawo jazdy i dowód rejestracyjny.
-Dzień dobry panie władzo, tu są dokumenty
-Dziękuję panie kierowco, wszystko w porządku, szerokiej drogi, proszę jechać ostrożnie bo może być ślisko po deszczu. Do widzenia,
-Dziękuję za ostrzeżenie panie władzo, do widzenia.
Policja w Stanach zatrzymuje czarnego:
*odbezpiecza broń, tak na wszelki wypadek
-Dzień dobry panie kierowco, kontrola drogowa, prawo jazdy i dowód rejestracyjny.
-motherfucker motherfucker,
-Kierowco, proszę powoli wysiąść samochodu.
-on ma nóż!
bzzz, bzzz (odgłosy tazera), bang bang bang.
-Dzień dobry panie władzo, tu są dokumenty
-Dziękuję panie kierowco, wszystko w porządku, szerokiej drogi, proszę jechać ostrożnie bo może być ślisko po deszczu. Do widzenia,
-Dziękuję za ostrzeżenie panie władzo, do widzenia.
Policja w Stanach zatrzymuje czarnego:
*odbezpiecza broń, tak na wszelki wypadek
-motherfucker motherfucker,
-Kierowco, proszę powoli wysiąść samochodu.
-on ma nóż!
bzzz, bzzz (odgłosy tazera), bang bang bang.
Selekcja naturalna... jednego mniej
Paralizator zastosowany jako broń obuchowa. To chyba działa bo ten knąbry typ zaczął uciekać.
woytasw napisał/a:
Zle mu z oczu patrzało od początku.
Stevie Wonder. Jedyny czarnuch co mu dobrze z oczu patrzy.
zwierzak30 napisał/a:
Stevie Wonder. Jedyny czarnuch co mu dobrze z oczu patrzy.
Ray Charles jeszcze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów