I miejsce znalezienia zwłok chłopca.
I miejsce znalezienia zwłok chłopca.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jasnowidze
I tutaj Cię zaskoczę I opowiem jak nie bezpośrednio,ale miałem styczność z panem Jackowskim. Paręnaście lat temu mieszkając jeszcze z rodzicami wyszedłem sobie przed dom zapalić papierosa (w Warszawskiej dzielnicy Wesoła). Tydzień wcześniej zdechł nam pies i zauważyłem fajnego zadbanego psiaka i postanowiłam się nim zająć i zabrałem go do nas. Jakiś tydzien później w brukowcu znanym fakt był artykuł, że ukradli im samochód nowy (w Białymstoku bodajze spod sklepu) i daja 2000 nagrody za wzkazowki dotyczace psa, ktory znajdowal sie w srodku. Ten pies wygladal identycznie jak ten, ktorego przygarnalem! Zadzwonili rodzice z komorki, ze maja chyba tego psa u siebie. Tamci bez zakaszlnieciam powiedzieli, że to dzielnica Wesoła i dokladnie opisali okolice, gdyz wczesniej byli u Jackowskiego. Więc ja wierzę w zupełności, bo byłem tego naocznym świadkiem.
Nie wierzcie w te bajki. Był z nim program i poddano go próbie. Goscio miał rozwiązywać zagadki śmierci osób (test ze znajomoscią rozwiązania). PIepszył głupoty ze głowa boli. Jasnowidzem moze byc kazdy wystarczy troche wlaczyc logiki i tak długo pierdzielic niejasno glupoty az w koncu cos sie sprawdzi. Ja jestem ciekawy ile ci jasnowidze za to biora. Swoją drogą to się zastanówcie jakką swinia trzeba byc zeby oszukiwać ludzi zdesperowanych szukających pomocy gdziekolwiek w znalezieniu np. osoby bliskiej.
Być może, sam nie wierzę w jasnowidztwo, ale z drugiej strony czasami mamy jakieś "przeczucie" i potrafi się ono sprawdzić. Jeśli ten facet przynajmniej kilkukrotnie trafił, może strzelał, a może też czasem wydaje mu się że coś widzi - nie widzę powodu, aby w takich beznadziejnych sprawach nie skorzystać z jego pomocy. Szukanie zwłok było szukaniem igły w stogu siana - gdyby zostały zasypane i zarosłyby jakimiś chwastami to być może nigdy by go nie odnaleziono. Mieli do przeszukania setki studzienek, kałuż, rowów, łąk, lasów.
Gość dobrze wytypował miejsce - nawet jakby się pomylił to w skali tak dużej powierzchni terenu do przeszukania sprawdzenie jednego wytypowanego obszaru bardziej szczegółowo nie było złym pomysłem.
Nie musisz być religijny żeby pojmować jak bardzo mało wiemy i jak wiele się przed nami ukrywa. Jackowski to rzeczywisty jasnowidz i ze swojego otoczenia znam przypadek, że pomógł. Nie bez powodu taki Pershing korzystał z jego usług i był ostrzegany przed zamachami. Poczytajcie sobie jego książki, dokumentacje. Policja od lat zwraca się do niego z prośbami. Ilość trupów jakie odnalazł jest zatrważająca. To nie jest też magik, że znajdzie za każdym razem wszystko i wszystkich. Zamiast próbować wgłębić się w temat, najlepiej gówno wiedzieć i pisać takie głupoty jak tutaj niektórzy. Mało wiecie na temat świata, czasu, tego kim jesteśmy i co potrafimy tak naprawdę. Choćby nie wiem co się stało, to ludzie nigdy nie uwierzą w siły nadprzyrodzone. Nauczeni, że to co niezwykłe to się tylko w bajkach dzieje. A tymczasem każdemu z nas spierdala czas, który jest jedną wielką iluzją.
Najlepiej wierzyć, że świat jest jaki jest. Rządzą nim ci co nimi rządzą czyli po prostu chciwe mordy i nikt więcej. Nie ma nikogo poza nami, sami jesteśmy we wszechświecie i chuj. Po śmierci nie ma nic, zjadają nas robaki. Nie ma jasnowidzów, demonów, duchów, UFO nic kurwa nie ma jestesmy tylko MY ze swoim rozbujałym EGO. Jedynym plusem takiego ludzkiego myślenia jest to, że można przez to usłyszeć publicznie o takich ludziach. Bo i tak ludzka ciemnota wypuści to drugim uchem albo uzna za bujdę. Tak samo jak jest ze wszystkim.
Nie wierzcie w te bajki. Był z nim program i poddano go próbie. Goscio miał rozwiązywać zagadki śmierci osób (test ze znajomoscią rozwiązania). PIepszył głupoty ze głowa boli. Jasnowidzem moze byc kazdy wystarczy troche wlaczyc logiki i tak długo pierdzielic niejasno glupoty az w koncu cos sie sprawdzi. Ja jestem ciekawy ile ci jasnowidze za to biora. Swoją drogą to się zastanówcie jakką swinia trzeba byc zeby oszukiwać ludzi zdesperowanych szukających pomocy gdziekolwiek w znalezieniu np. osoby bliskiej.
Nie no przecież gościu jest nieomylny Przecież przewidział zwycięstwo komoruskiego w ostatnich wyborach prezydenckich:)
- Była szefowa w banku?
- tak, niedawno przyjechałam, o 10 miałam rozmowę.
- po kredyt do którego namówił szef?
- tak... skąd ty to wiesz?
No i tutaj co odpowiedzieć drodzy użytkownicy? "A bo mam dar jasnowidzenia"... No właśnie... jak to brzmi. Załóżcie przez sekundę, że to co piszę jest faktycznie 100% prawdą (bo tak jest), to jak ludzie na to reagują? To jest ciężki temat, w który jest kurewsko ciężko uwierzyć, z tego powodu, że jest to określane jako "super moce z komiksów" czy innych gówien. Na słowo też nie da się uwierzyć więc wątpię, że po moim tekście chociaż jeden użytkownik wpadnie w konsternację, JEDNAK życzę każdemu z Was, żebyście kiedyś mieli styczność z taką osobą lub, żebyście przeżyli taką wizję (nie jest to takie proste bo musi być spełnionych kilka czynników, chętni się wgłębią w temat). Jednak zostawię Was z takim zadaniem, które nic Was nie będzie kosztowało a może skłoni do przemyśleń. Często przed śmiercią, zmarły pojawia się bliskiej osobie i się z nią żegna. Zapytajcie się rodziców, dziadków, czy ktoś z ich otoczenia był świadkiem takiego zdarzenia. To też ma swoje fachowe określenie jednak pozostawiam je dla bardziej wnikliwych, żeby wam nie pierdzielić jakiś zabobonów czy innych gówien :} Elo z fartem!
Polska jest od zawsze i będzie zawsze przejebanym ciemnogrodem bo po prostu mieszkają tu głupi ludzie.
Nawet uroczystości państwowe robi się z udziałem czarnoksiężnikow pedofili. Przejebane.
Za to jak idziesz w krzaki wieczorem się odlać, to zaraz po wyjściu czeka na Ciebie policja albo straż miejska.
Ludzie widzą to czego chcą i nie wmówi mi nikt że nic nikt nie widział do kurwy nędzy...
Za wersje podstawową czyli bez mapki 200 zł. Za wersje z mapką i opisem bardzo ogólnikowym 500 zł.
Kto z Was wierzył, że młody żyje???
Nie widzę, dziękuję.
Prawdę mówiąc, ja wierzyłem do końca.... Myślałem, że albo dobrze ukrył dzieciaka u rodziny/znajomych, możliwe że w UE (brak kontroli na granicach), albo sprzedał go mafiozom zza Buga za długi albo coś w ten deseń.... Kurwa, sam jestem ojcem dwóch chłopaków, starszy w podobnym wieku.... Niee kurwa, po prostu nie rozumiem jak własne dziecko można.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów