w wersji LEGO
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To były czarne ludziki Lego ?
Dałbym piwo, ale widziałem to rano na tvn'enie w zordzie
A właśnie, ma ktoś do polecenia jakiś fajny motor, nie jakiś super wyrąbisty, ale żeby się fajnie jeździło ??
A właśnie, ma ktoś do polecenia jakiś fajny motor, nie jakiś super wyrąbisty, ale żeby się fajnie jeździło ??
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
jak dla mnie to nie "finał wyścigu na 100m" tylko bieg finałowy w CAŁOŚCI. czujesz różnicę??
trolik napisał/a:
jak dla mnie to nie "finał wyścigu na 100m" tylko bieg finałowy w CAŁOŚCI. czujesz różnicę??
dla ciebie nie dla mnie tak
niestety nie czuje różnicy , jedyne co to zapach potu spod pach
pozdrawiam
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
No co się dziwicie? Od zawsze jest tak, że biali są lepsi w strzelaniu a czarni w bieganiu, widzicie zależność?
Dzedaj87 napisał/a:
same czarnuchy, to nie sprint na 100m tylko bieg o zycie... tylko jeden czarnuch dostanie w tym tygodniu jesc.
I po co takie rzeczy wypisujesz śmieciu? Na miejscu moderatorów dodałbym ci z 2 warny i na miesiąc do klatki bym cię wpierdolił. Siedziałbyś chamie na karnym jeżyku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów