a ja już jedne noszę
Zależy jaką masz wadę. Ja na codzień nosze okulary, ale na imprezy spokojnie moge iść bez, ślepa nie jestem az tak.
na mój cyganki zaczynają śpiewać. też nie wiem o co chodzi.
A jaki masz kolor?
Mnie zawsze wszyscy posądzają, ze coś wciągałam, takie mam szerokie źrenice. Podobno jak ktoś ma szerokie źrenice to ludzie bardziej lubia z nim rozmawiać, bo odbierają go jako batrdziej godnego zaufania czy coś ;/
Zależy jaką masz wadę. Ja na codzień nosze okulary, ale na imprezy spokojnie moge iść bez, ślepa nie jestem az tak.
powiedzmy, że odpada ta opcja u mnie ja ślepa jestem
A jaki masz kolor?
moja uwaga o cygankach nie miała [jak myślę] nic wspólnego z oczami. ja soczewki noszę zwykłe, bezbarwne, gdyż moje oczy są na tyle fenomenalne, że same zmieniają kolor czasem są niebieskie a czasem zielone. bywają też szare lub mieszane.
Mnie zawsze wszyscy posądzają, ze coś wciągałam, takie mam szerokie źrenice. Podobno jak ktoś ma szerokie źrenice to ludzie bardziej lubia z nim rozmawiać, bo odbierają go jako batrdziej godnego zaufania czy coś ;/
sama Ci zwróciłam uwagę przy jakimś zdjęciu naprawdę masz wielkie źrenice, ale to tylko plus, takie źrenice są piękne.
nigdy nie wierzyć, nikomu nie ufać, za złe spojrzenie wyjebać buta!Właśnie sobie zamówiłem takie czerwone okręgi wokoło źrenicy za 30 zł , można nosić przez rok!
Allegro of course.
jeśli masz duże piersi to mało kto zwróci uwagę na twoje oczy
podobno u mnie jedno i drugie przykuwa uwagę o_O
nie w każdym 'optyku' można kupić i na pewno nie za 14zl myslisz chłopie ze zwykłymi eweeentualnie z tylko zmieniajacy 'kolor oczu'
niestety one tylko na miesiąc są
nie wiem czy coś się zmieniło ale jak ja się w to bawiłem to własnie tylko! na rok były
swoją drogą nie warto nosić soczewek tak długo jak rok (mimo iż okazjonalnie zakładane) pogadaj z kimś kto nosi korekcyjne soczewki i zobaczysz że raczej kupuje miesięczne
choć żaden ze mnie ekspert to pomyśl logicznie czy przez ten rok się tam odpowiednio dużo syfu nie nazbiera i uszkodzeń
btw bywało że po koncertach moje w wodzie niegazowanej płukałem
Właśnie sobie zamówiłem takie czerwone okręgi wokoło źrenicy za 30 zł , można nosić przez rok!
Allegro of course.
ja pierdole to ja za swoje dałem ponad 200pln a za drugie ponad 100euro a Ty sie cieszysz że tak tanio kupiłeś no gratuluje ale choć i tak Ci nie wierze to jeśli nawet owe kupiłeś to wybierz się 'kolego' do okulisty by sprawdzić czy w ogóle możesz nosić soczewki (że o instrukcji obsługi nie wspomnę)
często udowadniałem sobie że mam w dupie swoje zdrowie ale teraz to już bym się zastanowił czy warto ryzykować chorobę/uszkodzenie wzroku
Podobno jak ktoś ma szerokie źrenice to ludzie bardziej lubią z nim rozmawiać, bo odbierają go jako bardziej godnego zaufania czy coś
hm to ćpuna się bardziej ufa? (cytat: "aha") hmm no mi jakoś nie ufali a że miałam cale źrenice czarne to bardziej myśleli że 'jadę' tydzień na 'białym' zapijając kawą z Colą
2 i 4 piękne <3
mnie też się te czwarte podoba ale chyba głownie za reeeeeaaalizm
to ostanie to photoshop jakis chyba^^ ale jak można takie coś gdzieś kupić to odrazu lecę i kupuję:]
Nie są drogie , ceny sami możecie zobaczyć.
w każdym razie efekt jest świetny
takie na szybko:
nawet nie najgorzej to wygląda
a tu następne widzieć miny mocherów jak się na nich spojrze-bezcenne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów