📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
2 i 4 piękne <3
pierwsza lepsza aukcja all.
allegro.pl/item881343981_soczewki_kolorowe_na_karnawal_wypas_33_wzory.html
pierwsza lepsza aukcja all.
Białe by były ciekawe gdyby nie ta czarna obwódka.
Gondone, jak dla mnie za drogo. Wolałabym zainwestowac np. w jakiś strój niż w sovczewki jesli miałabym wybierac za taką kasę.
jak ma się brązowe oczy to o kolorowych soczewkach można zapomnieć.
ps- wilczex takie soczewki można kupić w każdym optyku z soczewkami, i to za ok 14zł parę. nie wiem czemu na aukcji jest tak drogo.
ps- wilczex takie soczewki można kupić w każdym optyku z soczewkami, i to za ok 14zł parę. nie wiem czemu na aukcji jest tak drogo.
VVigor napisał/a:
Białe by były ciekawe gdyby nie ta czarna obwódka.
Miałem białe i ta czarna obwódka naprawde pierdoli cały efekt :/
miedziak napisał/a:
A no to jak tak to moze sobie kupię całe czarne kiedyś, chociaz ja i tak mam wielkie źrenice i wygląda to jakbym miała " tę piękne czarne oczy, śnią się czarne oooczy" hahahha
~Wilczex - ja bym w ogole nie kupiła,
ale pytałas o cenę.
a ta zalezy również od trwałości - tych, które wysłałam mozna uzywać przez rok od otwarcia.
poza tym nawet miesięczne widziłam najtajniej po 15żl ZA SZTUKĘ, nie parę
a takich całkiem nieznanego pochodzenia nie włozyłabym do oka.
ale pytałas o cenę.
a ta zalezy również od trwałości - tych, które wysłałam mozna uzywać przez rok od otwarcia.
poza tym nawet miesięczne widziłam najtajniej po 15żl ZA SZTUKĘ, nie parę
a takich całkiem nieznanego pochodzenia nie włozyłabym do oka.
Nie wiem, nigdy nie nosiłam nawet korekcyjnych, wolę okulary. Ale myślę, ze jakby sie włożyło na jeden wieczór to nic by sie nie stało.
widziałam u dziewczyny białe z czarnymi odwróconymi krzyżami, to dopiero robiło wrażenie, babcie żegnały się na jej widok mi się osobiście niektóre wzory bardzo podobają, niestety takie soczewki to zawsze zerówki, nie ma takich wzorów dla soczewek korekcyjnych, a ja już jedne noszę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów