18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Finish him!
amrashs • 2010-05-31, 10:35
But zagłady!

Tak, tak, Rosja. Przynajmniej kulturalnie ściągnęli go z ulicy
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kamilsien 2010-05-31, 10:53 1
Ten gruby sam powinien Sobie zglanować morde, za to jak wygląda...
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-05-31, 11:10 5
@ up patrząc na twoje poprzednie komentarze chyba pomyliłaś fora... to nie jest www.wszyscysiękochamytakjakjezusnakazał.org tylko sadol czego tu się spodziewasz teletubisi ?! Patrząc na twoje wypowiedzi wgl nie ogarniasz gdzie jesteś
Zgłoś
Kamilsien 2010-05-31, 11:25 13
To,że nie wyrażam aprobaty wobec bezmyślnej przemocy oznacza,że jestem cnotliwą duszyczką toczącą bogobojne życie...Spoko, następnym razem jak ktos wstawi film gdzie komus skaczą po czaszce wezme z Ciebie przykład i posram sie z radości
Zgłoś
J................y 2010-05-31, 13:12 2
@up nie zesraj się
Zgłoś
Kamilsien 2010-05-31, 13:18 1
Nie ma to jak inteligetny komentarz.Nawet nie potrafisz mi umiejętnie wrzucić, ale martw sie po Tobie wiele nikt sie nie spodziewa (*7)

[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-05-31, 13:27 ]
Nie przesadzaj z emotkami, bo się spocisz.
Zgłoś
Darij 2010-05-31, 14:28
Masz jakieś problemy z osobowością że oczekujesz od innych ludzi umiejętnych wrzutów/wsadów...
Dam ci radę, odszukaj kolesia z filmiku i sama mu "zglanuj" mordę chętnie zobaczę "sadystkę" na hardzie
Powodzenia!
Zgłoś
Kamilsien 2010-05-31, 14:40 1
Jakbys czytał cukierasku moje poprzednie posty to bys wiedział ze nie toleruje przemocy,ale widze ze na daremno wypisuje tu Swoje wypociny...i z powodu 'braku laq' już więcej tu nie piszę ;P
Zgłoś
KamykHC 2010-05-31, 15:39 1
@Kamilsien: Przemoc jest po to by jej używać!!! Poza tym skąd możesz wiedzieć za co dostali po pysku? Może zasłużyli, choćby nawet tym, że są ruskami
Zgłoś
~Angel 2010-05-31, 19:42
ja pierdole ale tagi

i weź to potem znajdź

Zgłoś
sierra 2010-05-31, 20:04
to po prawej w 00:08 to ford fiesta? czy hyundai getz?
Zgłoś
kudi88 2010-05-31, 20:59
dumny syn kameruje ojca z ziomkami
Zgłoś
axtxn 2010-05-31, 22:17
1, 2, 3 malcziki

no tak, sąsiedzi
Zgłoś
j................3 2010-06-01, 12:57
kto wie co to za asfalt bo mi jest potżebny !!!!1111
Zgłoś
k................2 2010-06-01, 19:44
Za malo pierdolniecia , nawet krew sie nie lala ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem