Miłe dla oka finisze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Co to za czarnuch w kimono w 0:50?
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
dobra jestem kretyn, bo kilka ko rzeczywiście z ufc ale czepiam się nazewnictwa filmiku
dobra jestem kretyn, bo kilka ko rzeczywiście z ufc ale czepiam się nazewnictwa filmiku
Ale pewnie mi sie dostanie... Dla mnie jako osobie o wzroście 196 i 115kg wagi, takie cos całkiem normalnie się ogląda i wczuć się można, ale ciekawi mnie co myśli sobie taki gość 175, 65 kg wagi oglądająć to, ODP.1 : idzie do pokoju obok i naparza się z młodszym bratem na poduszki? ODP.2: masturbuje się oglądając to? ODP.3: Płacze pocichutku, że jest taki malutki, po czym ociera łzy, bierze sznurek i idzie ukradkiem na strych gdzie sie wiesza..... co o tym sądzicie?
twisternh napisał/a:
o nokauty ci chodziło z tymi finaszami?
No kurwa nie... Tam jest finisz ze spustem na twarz! Przyjrzyj się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów