18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Fiński drift
sc33 • 2015-06-20, 0:47
A w Finlandii driftują, tak Beeemke chuj strzelił. Na końcu zdjęcie z bliska.

Te chomiki z serwerowni sadola już chyba pozdychały co??

"Nie mamy czystych butów chodzimy z brudną gębą, nie jesteśmy cool więc się głupia dziwko pierdol"
Zgłoś
Eurek 2015-06-20, 1:29 1
Konwertuj kurwa zanim wrzucisz.
Nigdy nie narzekałem na jakość filmików z sadistica, bo mam szybki internet, ale kurwa ten 32 sekundowy film ładował mi się równo 20 minut.
Zgłoś
Nutzz 2015-06-20, 2:31 30
A mi na bieżąco. To nie kwestia tego jaki masz internet tylko tego jak trafisz. Sadol jak kobieta - miewa okresy.
Zgłoś
godlike3444 2015-06-20, 2:53
gdyby nie ten row to moze inaczej by polecial, ale tak to przynajmniej efektownie wypierdolil
Zgłoś
loipop 2015-06-20, 3:44 3
zwroccie uwage na akcje ratownicza, podbiega typkens pierwszy ale tak ani nie lapie drzwi tylko taki niepewny jak dziewica przed kutasem, drugi dobiega to juz razniejszy juz taki jednak chce cos zrobic, dzialamy Pawelek kurwa ratujemy. A drugi uchyla drzwi, tak delikatnie jakoby tam sie czail waz ludojad
Zgłoś
pan_lektor 2015-06-20, 3:52
Ładnie poleciał!

i.imgur.com/SsoTJBA.png
Zgłoś
maksymilian45 2015-06-20, 5:27 1
Chomiki pozdychały ale idzie kontener z murzynami z maczu pikczu także lada chwila można się spodziewać całkowitego braku ładowania się filmików.
Zgłoś
Fejkuu 2015-06-20, 9:37 1
Eurek napisał/a:

Konwertuj kurwa zanim wrzucisz.
Nigdy nie narzekałem na jakość filmików z sadistica, bo mam szybki internet, ale kurwa ten 32 sekundowy film ładował mi się równo 20 minut.

Przestań kurwa pierdolić, mam wolnego neta i buforowanie trwało z 15 sekund.

Fake, fake, fake, fake, fake.
Zgłoś
moskalowy 2015-06-20, 11:13 1
ja nie mam neta i mi działa
Zgłoś
BundyR 2015-06-20, 11:26
E tam chuj strzelił, za miesiac bedzie stała w Polsce w komisie, za za kilka dni kupi ją jakiś bokser ze wsi, z kolei za kilka dni przeleci jakąś pierwszą lalę, która poleci na auto:)
Zgłoś
sc33 2015-06-20, 12:36
Działa lepiej bo pierwszy filmik był w avi, ale szybko wrzuciłem w mp4 i ważył 4mb mniej więc szybciej się buforuje niż wcześniej

"Nie mamy czystych butów chodzimy z brudną gębą, nie jesteśmy cool więc się głupia dziwko pierdol"
Zgłoś
MrSpook 2015-06-20, 17:42
Piwo za rozlatującą się Burak Motor Wagen... nic czego by nie wyklepali polscy magicy mechanicy...

komuchożerca
Zgłoś
szymon77513 2015-06-20, 17:43 1
kurwa moje pole
Zgłoś
Greku91 2015-06-20, 17:45
To amatorskie rajdy WRC a nie drift -.-
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów