📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
i tak śmieszniejszy oryginał
kolesie nawet bez podkładu są tak zabawni że się posrałem
widac ze koniecznie chciales cos wrzucic na sadistic, szkoda ze nie mozna tu odejmowac piw bo bys sie z przyzwoitosci nigdy wiecej nie zalogowal
Jak można było tak obrazić tą wspaniałą piosenkę tym teledyskiem...
W przypadku tego teledysku skrót JP nabiera nowego znaczenia: "Jebać Pisaki" (i nie chodzi mi tu o przedstawicieli pewnej partii opozycyjnej"
No... Jeszcze chłopaki ze 3-4 razy powtórzyliby gimnazjum to może by zaśpiewali coś jak piosenka o kredkach...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów