18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Firma
DarkJacob • 2011-01-22, 19:59
Firma - Kolorowe kredki
Czyli oryginalny teledysk JP

Zgłoś
logarytm 2011-01-23, 21:55 5
za mądre w zestawieniu pierwotnego przekazu tego gówna
Zgłoś
atyll 2011-03-15, 12:49
Jaram się w chuj!
Zgłoś
D................m 2011-03-15, 13:08 26
i tak śmieszniejszy oryginał
Zgłoś
master of disaster 2011-03-15, 13:13 12
kolesie nawet bez podkładu są tak zabawni że się posrałem
Zgłoś
p................n 2011-03-15, 13:23 4
widac ze koniecznie chciales cos wrzucic na sadistic, szkoda ze nie mozna tu odejmowac piw bo bys sie z przyzwoitosci nigdy wiecej nie zalogowal
Zgłoś
kubicq 2011-03-15, 13:42 2
Jak można było tak obrazić tą wspaniałą piosenkę tym teledyskiem...
Zgłoś
StanleyWhite 2011-03-15, 13:54 3
W przypadku tego teledysku skrót JP nabiera nowego znaczenia: "Jebać Pisaki" (i nie chodzi mi tu o przedstawicieli pewnej partii opozycyjnej"

srała babka srała!trawki się trzymała! trawka się wysmykła! babka w gówno fikła!
Zgłoś
thoms0n 2011-03-15, 14:43 2
Bardzo możliwe, że ci sami kolesie śpiewali i w jednym i w drugim
Zgłoś
wyder86 2011-03-15, 15:17 1
a myślałem że to jakieś draństwo a to całkiem porządne chłopaki.
Zgłoś
babycow 2011-03-15, 15:47 5
Cytat:

widac ze koniecznie chciales cos wrzucic na sadistic, szkoda ze nie mozna tu odejmowac piw bo bys sie z przyzwoitosci nigdy wiecej nie zalogowal

Na chwile obecna autor ma 90piw, problem?? Twoj komeatrz mialby juz ponad - 20....
Zgłoś
Slepson 2011-03-15, 17:24
Nie no full synchro. Wypas kurwa -.-
Zgłoś
Azazel 2011-03-15, 18:30
No... Jeszcze chłopaki ze 3-4 razy powtórzyliby gimnazjum to może by zaśpiewali coś jak piosenka o kredkach...

Chuck Norris jeździ lodziarką...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
Zgłoś
Boberio23 2011-03-15, 19:55 1
zawsze najwięcej pierdolą ci co nie mają pojęcia o temacie ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów