666WalczaK666 napisał/a:
@Mecipowaty
Rzadko piszę komentarze bo mi sie nie chce logowac ale jestes taką c*pą, że nie wytrzymałem.
Muszę ci uswiadomic kmiocie że internet jest duży i w 99,9 procentach pusty jak twoj leb, oczywisice zgodzisz sie ze mną bo taka jest prawda. I ludzie mają wyjebane na twój bełkot także wstrzymaj konie i nie obrażaj bo nikogo nie obchodzi, że mama wsadzała ci pilki bejsbolowe w dupe uczac cie podstaw
astrofizyki i zapadania sie gwiazd. Może cie czegos nauczyła ale na pewno nie manier prostacki pucybucie.
Takze morda w dupe i ssij kupe.
Co do tematu bo juz sie zalogowałem. Nie ma niczego takiego jak konflikt miedzy nauka a religią i nigdy nie było bo człowiek rozwija sie od zarania dziejów i jedno z drugim idzie od tej pory w parze. Jedno kształtuje drugie. Lanie wody. Rozwoj zawsze szedl do przodu i jest to nieuniknione jak nieskonczonosc.
Bóg to cos czego nie rozumiemy a nauka to bada od tysiąca lat. Tyle w temacie. Sedno.
"Rzadko pisze komentarze,bo nie chce mi sielogowac,ale jestem pedalem i niewytrzymalem".Ktory to juz raz gdy ktos (zwykly zaburaczony cwel)sie "specjalnie" loguje,niedlugo zaczna sie "specjalnie" rejestrowac
Do sedna:rozumiem,ze z toba zawsze trzeba sie zgadzac bo taka jest twoja prawda i jest to jedyna prawda,taka najprawdziwsza,trzeba walic na przytake bo jeszcze focha jebniesz i bedziesz wypisywal tu rozgoryczony cebulaczku swoje zale w przerwach pomiedzy takimi igraszkami ze swoja stara jak ta :
sadistic.pl/kalowe-igraszki-vt339467.htm
(stad ten twoj pomysl o ssaniu kupy,domyslam sie,ze innych zabaw nie znasz a jeszcze pchasz w to badylka ku uciesze swej plodzicielki
Zeby nie bylo,twoj tekst:"Muszę ci uswiadomic kmiocie że internet jest duży i w 99,9 procentach pusty jak twoj leb, oczywisice zgodzisz sie ze mną bo taka jest prawda. I ludzie mają wyjebane na twój bełkot także wstrzymaj konie i nie obrażaj bo nikogo nie obchodzi, że mama wsadzała ci pilki bejsbolowe w dupe" .
Zaczales pierwszy jechac po mnie wlaczajac w to moja rodzine a logujesz sie by zaznaczyc mi azebym nikogo nie wyzywal i jestem prostackim pucybutem,fuck logic
przykra gowniarzeria z was,21 i 22 lat, no kurwa rozumy powpierdalali, taa chyba od dupy strony
co by sie tam nie rozwijalo to zapewniam was,ze wy juz sie bardziej nie rozwinicie skoro w tym wieku jedynie takie "mondrosci" jestescie w stanie sklecic , jebniesz jeden z drugim hejta a potem sie trzepie pod to jak opetany.
Mysle,ze powodem takich podrygow jest w waszym przypadku bez watpienia przegrane zycie,dupa was zdradza/szef jebie codziennie w rozjebane kafsko a zapierdalacie za 1200 zl brutto/ksiadz za mocno was przytulal,huj was tam wie
podzielcie sie moze swoimi mega przezyciami, czy to z dziecinstwa czy z terazniejszosci na lamach tego portalu,to by rozwialo kilka watpliwosci (ale tylko kilka, bo wiekszosc z latwoscia mozna wydedukowac z zawartej merytoryki w waszych tryplowatych spierdolinach).To jak bedzie? Zabroncie mi wypisywac po internetach swojego zdania,no kurwa tego jeszcze nie bylo,wiec klekajcie do miecza niedorobione uposledzone we wszystkich mozliwych atrybutach dzieciaczki.
W razie jakichs niescislosci poprawie pozniej, jestem po przepracowanej nocce wiec buble moga sie zdarzyc, 2500 tys samo sie kurwa nie zarobi,cebulawskie nasienia. A zaraz ide poruchac najsliczniejsza laske co lezy pokoj obok po czym pojdziemy wszyscy wspolnie z nasza przepiekna i madra coreczka na zajebisty spacerek,jak taka przykladowa rodzina.A ty walczak tam niezapominaj zasrac szpary starej bo jeszcze sie obrazi i znowu tu cos bedziesz wypisywal niechcianego.
Ork,odsniezyles pajacu?sie kurwa nawet sam nie potrafisz obronic pismiennie
trenujesz jak twoj Idol?moze na trojkata wam sie zbiera?ciezko dywagowac co splodza te intelektualne pielesze
tak was widze.