Odwrotny dźwięk, fale uderzeniowe, stożki pary i inne niezwykłe okoliczności przekraczania bariery dźwięku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Właśnie oglądam na yt, z góry piwko.
S-fan, kiedyś rąbnąłem ci ok. 9 klatek z twojego video na YT ( sadistic.pl/nieoczekiwany-transfer-energi-vt309726.htm3408438 ) - gniewasz sie mocno?
ide do sondu
sadol bawi sadol uczy ciekawy material
Mnie ciekawi skąd sie bierze fala uderzeniowa, jeśli obiekt nie emituje dźwięku. Coś związanego z pokonywaniem oporu powietrza? Wie ktoś?
Mnie ciekawi skąd sie bierze fala uderzeniowa, jeśli obiekt nie emituje dźwięku. Coś związanego z pokonywaniem oporu powietrza? Wie ktoś?
to fala wymuszona ruchem obiektu. czoło obiektu pcha przed sobą powietrze szybciej niż fala ciśnienia przez to pchanie wywołana jest w stanie przed tym obiektem uciekać
za opowieści doktora/ profesora- zajebiste połączenie materiałów.
*sypki drift po blacie*
doktorowi może nie
SciFun, to prawda. Masz poziom i zajebistą głowę. Z całym szacunkiem. Nie chcę wprowadzać jadu między was ale Twój brat i masa innych jutuberów jest jak Disco Polo czy Pop a Ty jesteś Mansonem Belfrów. Wnosisz do kultury coś co przeżyje i Ciebie.
Moje Pozdro
Moje Pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów