📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a co to jakiś program resocjalizacji? Z cyklu dokształcamy sadoli? Mimo to ciekawe, Piwko
Wrzucił godzinę temu, a na sadolu 33 min temu :O
Kurde i dziecięce marzenia o nurkowaniu przy pomocy długiej rurki poszły się jebać... dzięki sadolu
Trening czyni mistrza
Innymi słowy... przejebane
Dla mnie jest cymbałem i tyle. Zakres jego wiedzy nie przekracza poziomu 3 klasy Gimnazjum. Można się o wiele więcej dowiedzieć na forach i bardziej jest to czytelne, niż gadanie przez jakiegoś typa, dla wyświetleń.
ściwanek napisał/a:
Dla mnie jest cymbałem i tyle. Zakres jego wiedzy nie przekracza poziomu 3 klasy Gimnazjum. Można się o wiele więcej dowiedzieć na forach i bardziej jest to czytelne, niż gadanie przez jakiegoś typa, dla wyświetleń.
Wkurwiasz mnie.
ściwanek napisał/a:
o debilach też się można więcej dowiedzieć na specjalistycznych (medycznych) forach, więc nie musisz się tu wypowiadać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów