18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
8broda8 2020-01-04, 8:20 3
Aż dziw że tam nikt tego metalowego bloku nie próbował łapać!
Zgłoś
J................k 2020-01-04, 10:30
8broda8 napisał/a:

Aż dziw że tam nikt tego metalowego bloku nie próbował łapać!

Skad pewnosc jaki to material?
Zgłoś
zwierzak30 2020-01-04, 11:40 2
Noriaki Kasai.

Trening wybicia z progu, na sucho.
Zgłoś
J................k 2020-01-04, 11:42
zwierzak30 napisał/a:

Noriaki Kasai.
Trening wybicia z progu, na sucho.

Tzw suchy pedalarz
Zgłoś
Superszadko 2020-01-04, 12:10
O kurde... Dobrze, że pokazał palcem, gdzie upadł, bo bym go chyba nie zauważył
Zgłoś
V8ROG 2020-01-04, 14:49 1
muflonpl napisał/a:

Skad pewnosc jaki to material?

To ja ci powiem... Typ zapał blachę chwytakiem magnetycznym i podniósł suwnicą , chciał rozładować towar ale w pewnym momencie uchwyt puścił i zdążyło się to co jest nagrane.

Skąd wiem? Pracuję na stoczni i wiem co widać na filmiku nawet jak chujowa jest jakość. A jak wygląda chwytak magnetyczny to wystarczy wpisać sobie w Google. Zwykły podłużny blok z uchem i dźwignią do przełączania w środku pol magnetycznych
Zgłoś
J................k 2020-01-04, 15:45
V8ROG napisał/a:

To ja ci powiem... Typ zapał blachę chwytakiem magnetycznym i podniósł suwnicą , chciał rozładować towar ale w pewnym momencie uchwyt puścił i zdążyło się to co jest nagrane.
Skąd wiem? Pracuję na stoczni i wiem co widać na filmiku nawet jak chujowa jest jakość. A jak wygląda chwytak magnetyczny to wystarczy wpisać sobie w Google. Zwykły podłużny blok z uchem i dźwignią do przełączania w środku pol magnetycznych

Wlasnie tak myslalem na poczatku ze to elektromagnes tylko. Jak się przyjrzeć to nie ma kabli.....

I to chyba nie jest blacha. A jakis dosc. Gruby. Material i musi byc ciezki
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów