📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
8broda8 napisał/a:
Aż dziw że tam nikt tego metalowego bloku nie próbował łapać!
Skad pewnosc jaki to material?
O kurde... Dobrze, że pokazał palcem, gdzie upadł, bo bym go chyba nie zauważył
muflonpl napisał/a:
Skad pewnosc jaki to material?
To ja ci powiem... Typ zapał blachę chwytakiem magnetycznym i podniósł suwnicą , chciał rozładować towar ale w pewnym momencie uchwyt puścił i zdążyło się to co jest nagrane.
Skąd wiem? Pracuję na stoczni i wiem co widać na filmiku nawet jak chujowa jest jakość. A jak wygląda chwytak magnetyczny to wystarczy wpisać sobie w Google. Zwykły podłużny blok z uchem i dźwignią do przełączania w środku pol magnetycznych
V8ROG napisał/a:
To ja ci powiem... Typ zapał blachę chwytakiem magnetycznym i podniósł suwnicą , chciał rozładować towar ale w pewnym momencie uchwyt puścił i zdążyło się to co jest nagrane.
Skąd wiem? Pracuję na stoczni i wiem co widać na filmiku nawet jak chujowa jest jakość. A jak wygląda chwytak magnetyczny to wystarczy wpisać sobie w Google. Zwykły podłużny blok z uchem i dźwignią do przełączania w środku pol magnetycznych
Wlasnie tak myslalem na poczatku ze to elektromagnes tylko. Jak się przyjrzeć to nie ma kabli.....
I to chyba nie jest blacha. A jakis dosc. Gruby. Material i musi byc ciezki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów