Tak wygląda teraz amerykańska flaga wbita w powierzchnię księżyca. Wystawiona na bardzo silne promieniowanie Słońca została całkowicie odbarwiona. W tej sytuacji ktoś mógłby pomyśleć, że na Księżyc dotarli tylko francuzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak wygląda teraz amerykańska flaga wbita w powierzchnię księżyca. Wystawiona na bardzo silne promieniowanie Słońca została całkowicie odbarwiona. W tej sytuacji ktoś mógłby pomyśleć, że na Księżyc dotarli tylko francuzi
Kiedy robiłeś to zdjęcie? Bo ja jak byłem tam ostatnio to flaga wyglądała normalnie.
Tia... I do tego ta flaga jeszcze łopocze na księżycowym wietrze... Ludzie są naiwni że aż strach.
Flaga powiewa bo tam wieje jak w na Hali Gąsienicowej. Nie sposób tam szluga odpalić - jak mówili rosyjscy kosmonauci.
Na 'łopotanie' flagi jest dość sensowne wytłumaczenie:
Podczas wbijania flagi w ziemię flaga bykla wprawiona w ruch, a jak wiadomo grawitacja jest na księżycu niż niż na ziemi. Gdy tyczka była już wbita, flaga (materiał) stale opadała, stąd efekt 'łopotania'.
Czego nie da się racjonalnie wytłumaczyć jest ilość cieni, lub różne cienie zmierzające w różnych kierunkach - dowód na wykorzystanie sztucznego światła.
Polecam książkę Dark Moon, nie pamiętam autora, dla zaineresowanych mogę sprawdzić w domu
Podczas wbijania flagi w ziemię flaga bykla wprawiona w ruch, a jak wiadomo grawitacja jest na księżycu niż niż na ziemi. Gdy tyczka była już wbita, flaga (materiał) stale opadała, stąd efekt 'łopotania'.
Czego nie da się racjonalnie wytłumaczyć jest ilość cieni, lub różne cienie zmierzające w różnych kierunkach - dowód na wykorzystanie sztucznego światła.
Polecam książkę Dark Moon, nie pamiętam autora, dla zaineresowanych mogę sprawdzić w domu
cys23 napisał/a:
Na 'łopotanie' flagi jest dość sensowne wytłumaczenie:
Jeżeli znalazłbyś chwilkę to prosiłbym o sprawdzenie
Pierdolenie. Ta flaga którą wbili amerykańce wypierdoliła się zaraz po ich starcie bo wbili ją za blisko miejsca startu. Ta flaga jest na księżycu ale leży jak menel pod głównym.
Francuzi w '39 nie spierdalali przed hitlerem tylko robili misję na księżyc?
Flaga miała kołek w środku a łopocze bo tam atmosfery nie ma i nie ma oporu dla ruchów materiału. Jak ktoś nie wierzy, że tam lądowali to niech wyślą sygnał na księżyc - lądownik zawsze odbija sygnały z powrotem do nadawcy. Eksperyment wykonywało wielu i zawsze wychodzi pozytywny.
Księżycowa flaga nie rzuca cienia, ale czad!
Ed. Dobra, przyjrzałem się, może i rzuca, ale umiejętnie go chowa.
Ed. Dobra, przyjrzałem się, może i rzuca, ale umiejętnie go chowa.
Inteligenci, flaga leży na ziemi, za blisko lądownika została wbita i przy starcie po prostu ucieła sobie drzemkę
My i tak znamy prawdę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów