Kuba pokazuje gościom programu flagi państw europejskich i zadaje kilka pytań z nimi związanych, np.: Jak nazywa się premier Włoch? Jakie miasto jest stolicą Szkocji?
Zapraszamy do obejrzenia premierowego odcinka naszego nowego programu:http://www.youtube.com/watch?v=ptjRRsm46sc&feature=relmfu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dotrwałem do 4 minuty. Tępota tych głupich cip jest tak porażająca że żal oglądać. Szczególnie ta czerwona, pewnie o wiele lepiej by jej poszło gdyby zamiast flag były k🤬sy.
l................1
2011-09-02, 12:19
Jakiej cholery on to dalej kręci ? Ej, kochaniutki, nie widzisz że te twoje programiki już nikomu się nie podobają ? Trzeba wiedzieć kiedy przestać.
ciężki kraj dla ciężkiej świni..
l................v
2011-09-02, 12:38
ahahahaha no comment
E................h
2011-09-02, 12:41
W następnym programie zapytaj dlaczego ten program jest zj🤬y.
k................s
2011-09-02, 12:46
Ten co niemczechami doj🤬
Ja p🤬le, nie wszystko na raz ! AAAAAAAAAAAAAAA
W następnym odcinku pewnie będzie pytał o łacińskie nazwy owadów z rzędu Phthiraptera.
D................n
2011-09-02, 13:10
Ta w blondyna w czarnej koszulce i jej koleżanka w białej właśnie wracają z "Smoczygrodu".
i................o
2011-09-02, 13:11
-skąd przyjechałyście do nas dziewczyny?
-Smoczygród!
Hahaha Niemczechy rozpadly sie po 89
Swietnie zablysnal... Piwo LECI!
7:41 - najmądrzejsze co powiedziała.
Nie dawajcie piw dla tego chłamu.