📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pewnie gra w gry.
O kurwa piąteczka dla gościa, olał atencyjną kurwę, wykminił od razu, że sobie ktoś z niego robi jaja, na bank. Przynajmniej jeden normalny gość w tych srankach.
P.S a te wszystkie ćwoki "gay!!!" idźcie pierdolnijcie czołem o ścianę, tak jakby ten chłopak miał możliwość pomacania i zaruchania. Bardzo, bardzo trzeźwo ocenił sytuację i ją olał. Na chuj się miał napalać, tak gdyby dała mu swój numer telefonu, a potem dupy.
P.S a te wszystkie ćwoki "gay!!!" idźcie pierdolnijcie czołem o ścianę, tak jakby ten chłopak miał możliwość pomacania i zaruchania. Bardzo, bardzo trzeźwo ocenił sytuację i ją olał. Na chuj się miał napalać, tak gdyby dała mu swój numer telefonu, a potem dupy.
@anelka666
'eh' przez CH, ze ci sie chcialo..
'eh' przez CH, ze ci sie chcialo..
Jak sie nazywa ta kurwa ?
kim ona jest ????????????????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów