📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie zrobiła na nim wrażenia, bo sam ma lepsze.
kolega pyta o jakiś link z filmem z Nią w roli głównej
(o.O)
(><)
po prostu koleś ma większe
A co miał niby zrobić? Nie każdy jest taki jak typowy użytkownik sadola, który zerwałby z niej ubranie w środku centrum handlowego, przeruchał w 3 otwory, pobił kilku ochroniarzy naraz, a potem jeszcze raz wyruchałby dla zasady. Przylazła z cyckami na wierzchu, spojrzał, zajął się swoimi sprawami Zwykły kurwiszon.
Dziwne zachowanie nie mówię o tej kurwie a o gościu, coś należałoby zrobić albo wyjebać szmacie liścia, albo przynajmniej połapać.
Czemu 90% ładnych to głupie kurwy..
Wysoce prawdopodobne jest też to, że po prostu już ma za sobą swój pierwszy drugi i innych kilka razy w przeciwieństwie do społeczności sadola, która nadal w większości czeka żeby zobaczyć jak to jest
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów