Pozytywni ludzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kolejna pojebana moda z zachodu... Dworzec jest po to, by go jak najprędzej opuścić, a nie się przeciskać między torem przeszkód z ludzi.
Macie minutę do pociągu, a tu jakieś pierdolone banany stają w miejscu... Nic tylko z piłą mechaniczną towarzystwo rozgonić. Ale przecież nie. To jest performance!
Macie minutę do pociągu, a tu jakieś pierdolone banany stają w miejscu... Nic tylko z piłą mechaniczną towarzystwo rozgonić. Ale przecież nie. To jest performance!
@grot rozjebałeś mnie
- Zobacz to foto, oni stali tak nieruchomo przez kilka minut!
- No widzę właśnie, wszyscy?
- Zobacz to foto, oni stali tak nieruchomo przez kilka minut!
- No widzę właśnie, wszyscy?
Ja bym chyba minuty w takich pozach, jakie oni mieli, nie wytrzymał.
Chcieli mieć uwiecznione zdjęcie
tak tak brawo dla tych fotografów
Ale czego się można spodziewać po bydle, które już zapomniało skąd przyszło i dokąd lezie.
Bydło z NY ma raczej wyjebane na jakąś Wiejską w jakimś biednym kraiku. Nie uważasz?
Nowszy chyba jest z reversed. Starocie wrzucacie.
- Yoda
może moda z zachodu, ale chociaż potrafią to zrobić.. nie jak u nas, przyszło 3 tysia ludzi, a tańczyło może z 300
może moda z zachodu, ale chociaż potrafią to zrobić.. nie jak u nas, przyszło 3 tysia ludzi, a tańczyło może z 300
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów