📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę typowy kacapski ryj. Mongoły Czin Gis Chana jak trzymały kacapów pod butem, wyruchały małpę i te geny do dzisiaj krążą.
Jak szkopy w nagonce na Brzydów rozklejali plakaty z wyobrażeniem pejsów, nosa jak hamulec od karuzeli czy złodziejskimi ślepiami tak tutaj jest typowa ryska morda. Pijana, tępa, paskudna.
Jak szkopy w nagonce na Brzydów rozklejali plakaty z wyobrażeniem pejsów, nosa jak hamulec od karuzeli czy złodziejskimi ślepiami tak tutaj jest typowa ryska morda. Pijana, tępa, paskudna.
Piękne słowiańskie rysy.
Nawet bez dźwięku mógłbym postawić duże pieniądze że to jakiś kacap. Natury nie oszukasz, a takiego ryja nie ukryjesz.
Coś czuję że srogi wpierdol dostała za tą zbitą flaszkę...
By nie schowała to by się nie stłukła przecież.
Nie ?
By nie schowała to by się nie stłukła przecież.
Nie ?
BigLebovsky napisał/a:
Piękne słowiańskie rysy.
Hamuj się kawalerze ! Jaki słowiański ?
Żaden z podgatunków kacapa nie jest słowiański !
Słowianie to : Polacy, Słowacy, Czesi, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy, Serbowie i Słoweńcy.
A reszta na wschód od Buga to kacapy !!!
Ot co !
własnie mu niemiecki deweloper stawia apartamenty w gdansku, za pieniadze cebulaków, bedzie miał zasasiadów lekarzy i inzynierów.
dobrze ze łysy, bo gdyby miał długie włosy to z geby jak typowa ukrainka, choc ma nieco bardziej inteligentnie z oczu mu patrzy
dobrze ze łysy, bo gdyby miał długie włosy to z geby jak typowa ukrainka, choc ma nieco bardziej inteligentnie z oczu mu patrzy
bercisko napisał/a:
Ja pierdolę typowy kacapski ryj. Mongoły Czin Gis Chana jak trzymały kacapów pod butem, wyruchały małpę i te geny do dzisiaj krążą.
tam akurat częściej najeźdźcy gwałcili, u nas też takie podobne pomioty ponajazdowe sprzed stuleci można spotkać
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Hamuj się kawalerze ! Jaki słowiański ?
Żaden z podgatunków kacapa nie jest słowiański !
Słowianie to : Polacy, Słowacy, Czesi, Bułgarzy, Chorwaci, Czarnogórcy, Macedończycy, Serbowie i Słoweńcy.
A reszta na wschód od Buga to kacapy !!!
Ot co !
Nie wyczułes ironii i sarkazmu przyjacielu drogi. Ale nie mam ci za złe. Wszak to tylko słowo pisane. Urazy nie żywię. Bywaj zdrów!
BigLebovsky napisał/a:
Piękne słowiańskie rysy.
ja bym obstawiał jakichś nordyków.. oni nonstop najeżdzali ruskie i urchali ich panny..
lysymisio6969 napisał/a:
ja bym obstawiał jakichś nordyków.. oni nonstop najeżdzali ruskie i urchali ich panny..
Nie no ,coś ty! Dżingischany mongołowate. Albo Buriaci....choć to pewnie to samo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów