📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:04

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shaolin_Majster napisał/a:
Za niedługo u nas na NFZ...
W sumie to już jest, chociaż teraz to strach iść, jak tylu nachodźców jest.
A co do filmiku...Co ten jayz2cents odp🤬la?

Mnie by się nie chciało pić z takich małych puszek. Palce bolałyby od ciągłego otwierania. I to coś pewnie ledwo 4% ma!
i pierdylion dolców zaoszczędzony.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Dentysta jedyne co by zrobil to dodatkowo znieczulenie by zaaplikował. A kiedyś jak byłem smykiem to mnie pajac przy wyrwaniu z fotela aż wyciągnął więc tutaj pelna kulturka
Cezzar napisał/a:
To mi się od razu z tym skojarzyło
Sofia vergara,
Za małolata dałbym sobie rękę uj🤬 żeby chociaż dotknąć jej cycka.😍
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie