📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa polecieć takim po browar do żabki to dożywotni szacun na dzielni
Mam nadzieję że to nie stanieje i nie wejdzie do masowej produkcji, jak bambusy zaczną to kupować za zasiłki to kradzieży nie będzie końca.
pozdrawiam
pozdrawiam
ooo kurwa to już się zaczęło
latające coś... jetboard? jetpack? flyboard?
takie cudo zobaczyłem w czeluściach (nie podaje źródła) internetów... ciekawa sprawa (wiem, wiem... pierdolone w pionie)
zapewne niejeden chciał by takie coś
takie cudo zobaczyłem w czeluściach (nie podaje źródła) internetów... ciekawa sprawa (wiem, wiem... pierdolone w pionie)
zapewne niejeden chciał by takie coś
no to teraz czekamy, aż szersza gawiedź się w podobne cudo zaopatrzy i z braku wcześniejszego treningu i przygotowania zapełni sekcję hard widowiskowymi chlaśnięciami o beton.
Oby kosztowało to jak najmniej i to jak najprędzej . Będą ciekawe rozjebki
Jak tylko produkt zacznie być bardziej dostępny dla szarych hamerykańskich obywateli, będzie bardzo miło oglądać video z selekcji naturalnej. Ręce zacierać i czekać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów