Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No k🤬a mać. Jeszcze tego brakuje, żeby USRael faktycznie miał Iron-Mana.
Jeśli to wypuszczą będą musieli zainstalować na budynkach jakieś automatyczne działka AA przed "latającymi dostarczycielami woli allaha", już widzę jak im się oczy świecą na myśl gdzie mogliby się na tym ustrojstwie dostać i co wysadzić...
Ale to zajebiste. Chyba zmienie prace i wezme kredyt. H🤬j z domem musze kupic to
@up
dom ci bank zabierze albo żydzi zreprywatyzują a na tym możesz sobie lecieć w c🤬j
dom ci bank zabierze albo żydzi zreprywatyzują a na tym możesz sobie lecieć w c🤬j

Jeden silnik i to w Polsce produkowany o ciągu 17 kilogramów kosztuje 7200 zł... Kasa, chęć nabicia wyświetleń na YT, troszkę jaj żeby na tym ustać i chęć poczucia frajdy z bycia odrzutowym człowiekiem i gotowe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie