📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
DinAlt napisał/a:
Nie rozgryzłem kto był przeciwko komu...
Bo się dzieci z rozdwojeniem jaźni biły.
Ten w zielonym wpadł jak jakiś komandos, myślałem, że wszystkim wpier. a tu taka lipa...
0:27 Gość w zielonym się powerował jak songo ;d coś mu się od tego flying kicka pojebalo
songo jest tak samo poprawny jak "mydło-powidło" i "groch-fasola" z Sailor Moon :/
nie ma takiej postaci jak "songo". Jest to wymysł polskich super-tłumaczy, pocących się nad francuskim przekładem.
songo jest tak samo poprawny jak "mydło-powidło" i "groch-fasola" z Sailor Moon :/
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
zepsuł się, ale tamten ścisnął mu ręke i już git
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów