Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plus jest taki, że są bardzo otwarte ma mężczyzn w dojrzałym wieku.
Skończyły się czasy, gdy 50-cio latek mógł tylko oglądać się za młódkaki. Teraz można ruchać ile wlezie, raj na ziemi
Zapomniałeś dodać, że trzeba mieć jeszcze stan konta co najmniej 7-cyfrowy i jeździć bryką za min. 200 koła. Samo bycie trollem piwniczanym udającym firmowca w internecie nie wystarczy, żeby na ciebie poleciał taki młody szlauf...
Nie musisz. Przesuwasz na bok.
Blowjob odpada. Ryj obity. Ale jest duża szansa na zapinkę w dupę.
chyba ominęły waszą percepcję ostatnie zmiany w KK dotyczące definicji gwałtu. Ale pójdzie jeden z drugi na 10 lat za gwałt którego nie było to zmądrzeje Macie pisemne oświadczenie że laska zgodziła się byście odsunęli ten majtkostanik?
[ Dodano: 2024-07-07, 22:19 ]
Plus jest taki, że są bardzo otwarte ma mężczyzn w dojrzałym wieku.
Skończyły się czasy, gdy 50-cio latek mógł tylko oglądać się za młódkaki. Teraz można ruchać ile wlezie, raj na ziemi
po reformie edukacji a'la lewica ( dzieciaki od żłobka uczone że seks jest fajny, naturalny i nic złego w tym że starszy pan języczkiem szuka punktu G w ramach ćwiczeń ) - takich młódek traktujących seks jak sranie będzie bez liku. Stare zboki z LGBT włąśnie tak szykują sobie bezpruderyjny narybek do ruchania.
Zapomniałeś dodać, że trzeba mieć jeszcze stan konta co najmniej 7-cyfrowy i jeździć bryką za min. 200 koła. Samo bycie trollem piwniczanym udającym firmowca w internecie nie wystarczy, żeby na ciebie poleciał taki młody szlauf...
To jest oczywiste. Dlatego mnie tak cieszy
Fajna dupa, ruchałby, gdyby nie podwyższona glukoza i cholesterol.
😉
ruchaj ile wlezie , od nas się tego nie dowie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów